Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prolaktin aşırı yüksek canım süt hormonu seni koruyor doktor bunu düşürmek için ilaç verirHormon testi sonuçlarım çktı anlayan varmı acabs bilgisi olan falan
Yaptırdın mi canim . iyi olmus biraz prolaktinin yuksek gibi doktorun ne dedi sonuçlaraHormon testi sonuçlarım çktı anlayan varmı acabs bilgisi olan falan
Evet oda süt hormonu fazla dedi ama engel değil dedi simir testi istedii genel olarak değerler nasılYaptırdın mi canim . iyi olmus biraz prolaktinin yuksek gibi doktorun ne dedi sonuçlara
Nasıl yani beni koruyor derken bunun yüksek olması bebek için bir risk miProlaktin aşırı yüksek canım süt hormonu seni koruyor doktor bunu düşürmek için ilaç verir
Evet bildigim kadariyla sut uretimi oluyo sen farkinda olmadan engel oluuo diye biliyoeum arkadasin dedigi gibi sana doktorun bisi demediNasıl yani beni koruyor derken bunun yüksek olması bebek için bir risk mi
Doktor abartı yüksek falan demedi ama hani korkucak bir durum değil dedi başka doktora mı görünsem bu değerler bir sıkıntı mjbenim sonuçlarımı yazayım sana FSH 5.80, LH 4.11, E2 32.10, PROLAKTİN 26.41. TSH 1.32 VE DOKTORUM HERŞEY NORMAL DEMİŞTİ. SENİN DEĞERLER BAYA YÜKSEK ÇIKMIŞ
Yüksek ama sıkıntı olacak değer de değil yani halledilebilir bir durum dedi korkmalımıyımEvet bildigim kadariyla sut uretimi oluyo sen farkinda olmadan engel oluuo diye biliyoeum arkadasin dedigi gibi sana doktorun bisi demedi
Ii gorunuyo canim doktorun da sorun yok demis o daha. Iyi bilir fsh degeride guzel benim 9 mesela sinir 10 oluyoEvet oda süt hormonu fazla dedi ama engel değil dedi simir testi istedii genel olarak değerler nasıl
Süt hormonunun yüksek olması ne gibi etki eder acabaIi gorunuyo canim doktorun da sorun yok demis o daha. Iyi bilir fsh degeride guzel benim 9 mesela sinir 10 oluyo
O zaman korkmana gerek yokicini ferah tut hersey yolundaYüksek ama sıkıntı olacak değer de değil yani halledilebilir bir durum dedi korkmalımıyım
İnşallah ya biraz tedirgin olmadım değil şimdi bu ay içinde dediğiniz gibi 2 günde 1 deneyeceğim ve bakalım olacak mı tüyonuz varsa alırımO zaman korkmana gerek yokicini ferah tut hersey yolunda
Ben onceden engel olur diye duymuştum yanlis bliyomusum demek doktorun bi sorun yok dediyse guvenebilirsinSüt hormonunun yüksek olması ne gibi etki eder acaba
Eğer süt akıntın varsa engel dedi ama benim sütüm falan yok hiç öyle bir durum yaşamadımBen onceden engel olur diye duymuştum yanlis bliyomusum demek doktorun bi sorun yok dediyse guvenebilirsin
O zaman allah yardımcın olsun canim daha yeni deniyosunuz biraz acele etme ustune dusunce olmaz derler sen elinden geleni yao allahha birakİnşallah ya biraz tedirgin olmadım değil şimdi bu ay içinde dediğiniz gibi 2 günde 1 deneyeceğim ve bakalım olacak mı tüyonuz varsa alırım![]()
Tmm o zaman. Sknti yokEğer süt akıntın varsa engel dedi ama benim sütüm falan yok hiç öyle bir durum yaşamadım
Bu gebe olmak için engel olur mu bilginiz var mıProlaktin cok yuksek geldi banatabiki halledielbilir
Öyle yapıcam bakalım inşallahO zaman allah yardımcın olsun canim daha yeni deniyosunuz biraz acele etme ustune dusunce olmaz derler sen elinden geleni yao allahha birak