Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lh yumurtalama hormonu sanki yumurtlama döneminde gibisin oranları pek bilmem ama diğer hormonlsrin iyi gayet süt hormonu vsMerhabalar öncelikle,
Adetin 3. günü yaptırdığım hormon testi sonuçlarını yorumlar mısınız?
Progesteron: 2.28
TSH: 1.93
E2: 60.11
FSH: 9
LH: 7.49
Prolaktin: 10.11
Serbest T3: 3.18
Serbest T4: 0.97
Şimdiden teşekkür ederim
Sonuçların gayet iyi cnm.Amh testi yaptırmana gerek yok .Açıkçası doktorum çok detaylı bir açıklama yapmadı. Eğer sorun varsa amh testi de yaptırmayı düşünüyorum o yüzden tecrübeli kişilerin düşüncesini öğrenmek istedim
Canım bence normalmerhaba arkadaşlar
37 yaşındayım. reglimin 3. günü verdğim teste bakar mısınız?
TSH - 2.490
FSH - 8.24
LH - 3.74
Estradiol - 66.56
Prolaktin - 6.22
Canım bence seninkide normal
teşekkür ederimCanım bence normal
Yanı benım gördüğüm kadarıyla normal siz yıne de doktora görünüp emin olunteşekkür ederim
henüz doktora görünmedim merak içindeydim
Canım normalde en yuksek fsh degeri nasılsın 10 seninki bıraz daha fazla cıkmış bıraz sorun var gıbı duruyor ama yıne dr sen bır kez daha yaptır hormon testiniKızlar benimkide normalde fsh degerlerim gayet iyiyidi 4 veya 6 idi bu ay adetim gecikti hormon tahlili verdim sonuc şöyle tsh 3.57 Fsh 10.63 e2 27.30 lh 13.13 prolaktin 14.77 sonuc böyle kızlar lütfen yorumlar mısınız doktorum fsh cok yüksek dedi ultrasonda baktım dedi gayet yumurtalıkların güçlü rezervesi de iyi dedi fazlasıyla cok yumurtan dedi testte bi bozukluk olabilir dedi tekrardan hormon testi istedi pazartesi verecegim umarım dusuk cıkar kızlar moralim cok bozuk strestte etkiliyormuş öyle mi kızlar lütfen bilenler yorumlayabilir miiiii
Canım normalde en yuksek fsh degeri nasılsın 10 seninki bıraz daha fazla cıkmış bıraz sorun var gıbı duruyor ama yıne dr sen bır kez daha yaptır hormon testini
Anladım canım hakkına hayırlısı olsunEwet canım ben pkoluyum o yüzden degerlerde düşme yükselme filan oluyormuş 3senelik evliyim aşılama yapılacak inşaallah düşerse
Canım bu arada antepli misinAnladım canım hakkına hayırlısı olsun
Canım bu arada antepli misin
Bende ama samsunda yasıyorum su an antebın neresindenAntepliyim canım
Immmm iyi canım beykentBende ama samsunda yasıyorum su an antebın neresinden