Hormon testi sonuçlarından anlayan varsa lütfen bana yardımcı olsun lütfen

bzeynep0

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
525
347
Arkadaşlar bilgisi olanlar lütfen lütfen yardımcı olsun, hamile kalamıyordum hormon testi yaptırdım, sonuçlarım çıktı ama doktor randevuma hala epey var, bilgisi olan lütfen bakabilir mi pco olabilir miyim? Lh ve fsh değerim aynı olmalı diye okumuştum ama aynı değiş, estradiol değerim de çok mu düşük sizce? Sonuçlarım;
Tsh 1.51
Fsh 5,68
Lh 9.15
Estradiol 29.06
Prolaktin 8.83
Progesteron 0.57
Total testosteron 0.58

Benim
Fsh= 9
Lh = 4.1
Tsh = 2.1
Amh = 2
Estradiol= 11.80
Prolaktin= 19.98
Nasıl sizce? Pko varmı?

Arkadaşlar bilgisi olanlar lütfen lütfen yardımcı olsun, hamile kalamıyordum hormon testi yaptırdım, sonuçlarım çıktı ama doktor randevuma hala epey var, bilgisi olan lütfen bakabilir mi pco olabilir miyim? Lh ve fsh değerim aynı olmalı diye okumuştum ama aynı değiş, estradiol değerim de çok mu düşük sizce? Sonuçlarım;
Tsh 1.51
Fsh 5,68
Lh 9.15
Estradiol 29.06
Prolaktin 8.83
Progesteron 0.57
Total testosteron 0.58
Bu sonuçlar regl dönemine göre farklılık gösterir. Kadın doğum dr arkadaşlar bilebilir

Benımde 87 Di hamile kaldıgımm da e2 rica ederim.
canım sen hamile kaldığında ilaç falan kullanmış mıydın hormon için falan? e2 3 . gün mü 87 çıkmıştı ? yani doğal olarak mı 87 idi ilaç hormon etkisi mi ?

Progesteron sanırım adete yakın ölçtürmek lazımmış
progesteron 21. gün yani yumurtlama pikinden 7-8 gün sonra ölçtümek lazım. amh değerin iyi yaşın kaç ? rezerv gayet güzel. e2 64 çıkmş benim de 74 tü doktorun normal dedi değil mi ? benimki de normal demişti ama bana biraz yüksek gleiyor

X