Hormon testi sonuçlarımı yorumlar mısnız ?

OrganikParasetamoL

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
1.723
4.020
158
TSH 0.611 uIU/mL
SERBEST T3 4.07 pg/mL
ESTRADIOL EII 41.2 pg/mL
SERBEST T4 1.24
LH 3.12
FSH FSH 8.12 mIU/mL
PROLAKTIN PRL 28.7 ng/mL

bunlar ne anlama geliyo, bilgisi olan var mı? Sonuçlar normal mi?

anladm bende 6 aylık evliyim :) bende düşük yaptım geçen hafta benden de istedi doktor progesteron hormon testi ondan sordum

geçmiş olsun.tekrar olur İnşaallah.. bu ara herkesten düşük haberi alıyorum, benimle aynı zamanda evlenen arkadaşlarım var, hepsi de düşük yaptı. hayr olsun İnşaallah..

geçmiş olsun.tekrar olur İnşaallah.. bu ara herkesten düşük haberi alıyorum, benimle aynı zamanda evlenen arkadaşlarım var, hepsi de düşük yaptı. hayr olsun İnşaallah..

ay evet ya doktorumda bana öyle dedi artık ilk hamilelikler düşükle sonuçlanması çok normal herkesin başında aynı dert. inşallah ikinci sorunsuz olur arkadaşlarını ki ne kadarlık düştü benim 4 buçuk haftalıktı

birisinin 5 haftalıktı, diğerleri 1 - 1,5 aylık falan.. çok yeniyken yani, hem de belli bi sebeb yokken.. bazen düşünüyorum acaba hiç olmaması mı daha zoor yoksa düşük yapmak mı?

birisinin 5 haftalıktı, diğerleri 1 - 1,5 aylık falan.. çok yeniyken yani, hem de belli bi sebeb yokken.. bazen düşünüyorum acaba hiç olmaması mı daha zoor yoksa düşük yapmak mı?

sanki düşük daha iyi en azından hamile kalabildiğini biliyorsun gerçi onunda psikolojik yıkıntısı çok kötü sen ne zamandır istiyorsun

canım yaşın kaç ve yanında normal değerlerini de yazarmısın bu şekilde bişey anlaşılmaz yaşa göre değişir t3,t4....

sanki düşük daha iyi en azından hamile kalabildiğini biliyorsun gerçi onunda psikolojik yıkıntısı çok kötü sen ne zamandır istiyorsun

evlendiğimizden beri istiyoruz, nasip :) bazıları ne bu acele daha erken diyo ama, çocuk olmadan bi şeyler eksik oluyo ne bileyim. Allah isteyen herkese versin...

Prolaktin yüksek düşmsi lazmmm yani dostnex kullanrsn

dostinex değil parlodel diye bi ilaç verdi ama yan etkileri çok fazlaymış, korktum kullanmıcam galiba :44:

prolaktin de 25 miş üst sınır. benim 28.7 çok az bişey geçmişim yine de engel midir hamile kalmaya, ilaç kullanmasam olmas mı ki :44:

canım kimi doktor yüksek diyor kimi 28 normal diyor benim ki 30 çıkmıştı ozamanda normal demişti ama dostinex diye bir hap kullandıktan sonra dengem şaşmıştı resmen başağrısı ve daha bir çok etkenle karşılaşmıştım ben....bu arada 1 sene dolmadan telaş yapma ve bekle kafana da takma...test sonuçların da normal

fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 AMH 0,49 kızlar sonucum nasıl bılen varsa degerlendırebılırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…