- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 158
- Konu Sahibi OrganikParasetamoL
-
TSH 0.611 uIU/mL
SERBEST T3 4.07 pg/mL
ESTRADIOL EII 41.2 pg/mL
SERBEST T4 1.24
LH 3.12
FSH FSH 8.12 mIU/mL
PROLAKTIN PRL 28.7 ng/mL
bunlar ne anlama geliyo, bilgisi olan var mı? Sonuçlar normal mi?
merhaba, bu testi ne için verdiniz acaba ?
6 aylık evliyim bebeğimizin olmasını istiyoruz, bi sağlık sorunu mu var acaba diye vermiştim kontrol için.
anladm bende 6 aylık evliyim :) bende düşük yaptım geçen hafta benden de istedi doktor progesteron hormon testi ondan sordum
geçmiş olsun.tekrar olur İnşaallah.. bu ara herkesten düşük haberi alıyorum, benimle aynı zamanda evlenen arkadaşlarım var, hepsi de düşük yaptı. hayr olsun İnşaallah..
ay evet ya doktorumda bana öyle dedi artık ilk hamilelikler düşükle sonuçlanması çok normal herkesin başında aynı dert.inşallah ikinci sorunsuz olur arkadaşlarını ki ne kadarlık düştü benim 4 buçuk haftalıktı
birisinin 5 haftalıktı, diğerleri 1 - 1,5 aylık falan.. çok yeniyken yani, hem de belli bi sebeb yokken.. bazen düşünüyorum acaba hiç olmaması mı daha zoor yoksa düşük yapmak mı?
TSH 0.611 uIU/mL
SERBEST T3 4.07 pg/mL
ESTRADIOL EII 41.2 pg/mL
SERBEST T4 1.24
LH 3.12
FSH FSH 8.12 mIU/mL
PROLAKTIN PRL 28.7 ng/mL
bunlar ne anlama geliyo, bilgisi olan var mı? Sonuçlar normal mi?
sanki düşük daha iyi en azından hamile kalabildiğini biliyorsun gerçi onunda psikolojik yıkıntısı çok kötüsen ne zamandır istiyorsun
canım yaşın kaç ve yanında normal değerlerini de yazarmısın bu şekilde bişey anlaşılmaz yaşa göre değişir t3,t4....
Prolaktin yüksek düşmsi lazmmm yani dostnex kullanrsn
dostinex değil parlodel diye bi ilaç verdi ama yan etkileri çok fazlaymış, korktum kullanmıcam galiba :44:
prolaktin de 25 miş üst sınır. benim 28.7 çok az bişey geçmişim yine de engel midir hamile kalmaya, ilaç kullanmasam olmas mı ki :44:
fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 AMH 0,49 kızlar sonucum nasıl bılen varsa degerlendırebılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?