Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım gögüslerim büyüsün diye soya sütü şu doğadanın özel günler çayı içiyorum bir aydır ondan bi yaptırıym dedim ama daha doktor görmedi geçen yaptırdığımda 24 falan dı proloktin yükselmiş
Reglinin 3. Gunumuydu canim??
canım gögüslerim büyüsün diye soya sütü şu doğadanın özel günler çayı içiyorum bir aydır ondan bi yaptırıym dedim ama daha doktor görmedi geçen yaptırdığımda 24 falan dı proloktin yükselmiş
Canım o zaman estradiol(e2) testide yaptırsaydın en önemlisi buydu soya sütü için listede göremedim ben başka bir isimle mi geçiyor acaba östrojen orda yoksa gerçekten yok mu? Eğer östrojen testi yaptırmadıysan bidaha ki ay tekrar yaptır test ve mutlaka östrojene baktır canım asıl önemlisi o bizim için çünkü yediklerimizde östrojen var
bak burda estradiolu ölçtürmüşsün 34çıkmış seninde yüksek değil canım benimde 37ydi ilk, 80nin altında östrojen eksikliği oluyomuş 50nin altındaysa kesin östrojen eksikliği varmış araştırdım sizde araştırabilirsiniz doktorların siteside böyle yazıyoEki Görüntüle 870427 canım geçen sefer de böyleydi sonuçlar hormon testi demiştim estradiol dimi östrojen olan
Canim benim senin yazdiklarini gormedim :)) ayni seyleri soylemisiz :))
bak burda estradiolu ölçtürmüşsün 34çıkmış seninde yüksek değil canım benimde 37ydi ilk, 80nin altında östrojen eksikliği oluyomuş 50nin altındaysa kesin östrojen eksikliği varmış araştırdım sizde araştırabilirsiniz doktorların siteside böyle yazıyo
ya burda niye böyle eksik oldu anlamadım neyse ozaman baya düşük yani 80 göre o yüzden göğüsler küçüçük ay sinir oluyorum bakalım doktor ne diycek sonuçlarıma salı günü göstercem
Doktorla görüştükten sonra bizimlede paylaş olur mu canımYa ostrojen artmasi lazim okadar cay sut iciyom doktora sorcam ona gore baska seler denicem arada masaj yapiyom ama tik yok hala