Hormon testi sonuçlarım?

Darklizard

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2018
88
37
TSH
2.70

Estradiol
36.58

FSH
7.25

LH
9.32

Prolaktin
13.46

Total Testosteron
58.67

DHEA-S
435.15

Arkadaşlar adetimin 3.günü yapılan hormon testinde bu sonuçlar çıktı doktora gösterme fırsatım olmadı ama gideceğim mutlaka. Çok endişelendim yüksek değerler var gibime geldi gebelik oluşumuna engel bi durum görünüyor mu bilgisi olan yardımcı olsun

Testesteron yüksek sanırım. Polikistik over olabilir. Adet düzensizliğiniz var mı

Testesteron yüksek sanırım. Polikistik over olabilir. Adet düzensizliğiniz var mı
Evet polikistik overim var adet düzensizliğimde var. yakında düğünüm olacak kontrol amaçlı gitmiştim çocuk oluşumuna engel olacak bi durum var mıdır diye endişeliyim açıkçası

Evet polikistik overim var adet düzensizliğimde var. yakında düğünüm olacak kontrol amaçlı gitmiştim çocuk oluşumuna engel olacak bi durum var mıdır diye endişeliyim açıkçası
Merhaba hayır çocuğa engel degil pko ben de pko luyum ve dogal yoldan kaldım hatta 3. Gebeliğin ikisi düşük oldu stres yapma kilo ver az ye ve bol su tüket hemen cocuk düşünüyorsan inofolic combi kullanmanı tavsiye ederim folikasit pko olanlar için

Merhaba hayır çocuğa engel degil pko ben de pko luyum ve dogal yoldan kaldım hatta 3. Gebeliğin ikisi düşük oldu stres yapma kilo ver az ye ve bol su tüket hemen cocuk düşünüyorsan inofolic combi kullanmanı tavsiye ederim folikasit pko olanlar için
Boyum 157 kilom 51 kiloda bi sorunum yok henüz evli değilim de evlendikten sonra benim tarafımdan bi sorun olmasın diye tedbir amaçlı. Sizin gebelik hemen oluştu mu korunmayı bırakınca

Boyum 157 kilom 51 kiloda bi sorunum yok henüz evli değilim de evlendikten sonra benim tarafımdan bi sorun olmasın diye tedbir amaçlı. Sizin gebelik hemen oluştu mu korunmayı bırakınca
Ben evlendim ikinci ayı kaldım ama malesef kimyasal oldu hiç korunmadim ve gebelik oluşmadı 1 sene ama eşim de görevi nedeniyle sürekli evde değildi ona da bağlıyoruz biraz sonra ben hsg filan çekildim dr glifor verdi kullandım ise yaramadı pek diyordum araştırırken inofolic combinin ise yaradığını okudum ve glifor ile beraber kullandım gebe kaldım aynı zamanda 5 kilo vermiştim o da gelişmedi kürtaj oldum 2 ay korundum 3. Ay geri başladım inofolic ve glifora ama kendime çok dikkat etmedim o ay hastalandım ve kilo vermeye başladım tekrar şekerden uzak durdum çok fazla yemedim bol su içtim az yedim ve hamileyim ben bu şekilde kaldığımı düşünüyorum hep çocuk düşünüyorsan mutlaka 1 2 kilo ver zayıf da olsan eminim ise yarayacaktır aynı zamanda ovulasyon testi de ise yarıyor bence bunları uygularsan kalırsın düşündüğün zaman

Erkeklik hormonu yüksek benimde gözüme o çarptı. ama hiç sıklma tüm bunların tedavisi kısa sürede gerçekleşir.
testosteron hormonunu stres daha çok yükseltebilir. kafaya takma hiç. geçmiş olsun.

TSH 1.32
FSH 6.11
PROLAKTİN 7.74
ESTRADİOL 46,94
LH 3,4

adetin 3. günü sonuçlarım böyle . sizce nasıl arkadaşlar. doktora gidemedim :KK43:

X