Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel hiç bi sıkıntı yok.Kızlar sağlık ocağında baktırdığım değerlerim bunlar sizce nasıl sonuçlar?
Evet maalesef pko var peki lh değeri nasıl düşürülebilirPko var mı? Lh degeriniz yüksek ama fsh çok güzel rezerviniz iyi bir de prolaktini dusurmeniz gerek gebeliğe engel olabilir
Mesajı yazdığınız bölümde dosya yükle butonu var oradan yükleniyorYa resim nasıl yüklenecek buraya yukleyemiyorum
adet duzenin nasil canim ? lh in fsh dan yuksek olmamasi gerekiyor diye biliyorum ben . prolaktin icin de ilac kullanman gerekebilir . benim de yuksekti ilacla dustu hemenkizlar bu degerlere bakarmisiniz
adetli degildim. progeateron 21. gun onun icin bakti doktor. prolaktin 9 aydir ilk defa boyle ciktoadet duzenin nasil canim ? lh in fsh dan yuksek olmamasi gerekiyor diye biliyorum ben . prolaktin icin de ilac kullanman gerekebilir . benim de yuksekti ilacla dustu hemen
anladim . o zaman bilmiyorum hic yanlis bilgilendirmis olmayayayimadetli degildim. progeateron 21. gun onun icin bakti doktor. prolaktin 9 aydir ilk defa boyle cikto
pprolaktin kafama takildi ama. doktora gidince sorucm. regl de olamadim daha.anladim . o zaman bilmiyorum hic yanlis bilgilendirmis olmayayayim
hamilesindir belki . beta baktirdin mipprolaktin kafama takildi ama. doktora gidince sorucm. regl de olamadim daha.
yok baktirmadm cnm. regl gunun yarin. evde test yptm negatifti.hamilesindir belki . beta baktirdin mi
d vitamini. yeni bi vitamin verdi. pregnom die. bgn regl gunumPco var sanırım lh epey yüksek,prolaktin de yüksek,yumurtlama olmuş kanda gebelik baktirin ve d vitamini alın
d vitamini. yeni bi vitamin verdi. pregnom die. bgn regl gunum