• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon testi sonuçlarım yardım

Ece busra

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
191
87
18
30
Sonuçlarım ne durumda sizce özellikle yumurta rezervim?

Eklentiler

• 1F2D8BF4-2C9D-470C-B9F3-9F6BAF289666.jpeg
    1F2D8BF4-2C9D-470C-B9F3-9F6BAF289666.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 84
Çikolata kistinden dolayi ca değerlerin yuksek çıkmış. Ameliyatta oldun galiba rezevr azalmasi var sadece. Prolaktin yani süt hormonun yüksek birde.

Rezervim azmı? Normal değer aralığında kaç olması gerekiyo? Ameliyat olmadım
Az demedim canim genetikte olabilir ama çikolata kistinin rezevlere zarar verdiğini de okumustum azalmasi var. fsh yükseliyor çünkü azalma oldugunda.
Benimde 8.5 gibi birseydi doktorlar oyle söyledi. Ama 10 a kadar normal kabul ediyorlar. Fsh tan daha önemli olan amh .

Az demedim canim genetikte olabilir ama çikolata kistinin rezevlere zarar verdiğini de okumustum azalmasi var. fsh yükseliyor çünkü azalma oldugunda.
Benimde 8.5 gibi birseydi doktorlar oyle söyledi. Ama 10 a kadar normal kabul ediyorlar. Fsh tan daha önemli olan amh .
Sonuçlarım pek iç açıcı değil sanırım.. napıcagım bilmiyorum

Ayh bende ayni durumdayim. Bir zorunlu kürtajım oldu daha da hamile kalamadim 1 bucuk sene geçti.
Üstelik bir tane yumurtalığım var
Sizdedemi çikolata kisti var😔 doktorum yumurta rezervin iyiyse ameliyat yapalım seni dedi iyi durumdamı yaparmı bilmiyorum yarın gidicem bakalım😔

Sizdedemi çikolata kisti var😔 doktorum yumurta rezervin iyiyse ameliyat yapalım seni dedi iyi durumdamı yaparmı bilmiyorum yarın gidicem bakalım😔
Kist falan yok bende. Tek yumurtalığıni kaybettim zaten kendi etrafında dönmüş kangren olmus tuhaf biseyler. Digeri saglam duruyor. Ama benimde fsh 8.5 kusurlerdeydi . 10 yildir tEk yumurtalığım var o yüzden söyledim. Üzdüysem kusura bakma en doğru yolu tabiki doktorun söyler .

cnm yumurta rezervin bence gayet iyi duruyor.doktorun bu duurmda ameliyat edelim der sana.ameliyattan sonrada küsürlere düşebilir ama o zmandan yine orta seviyede kabul edilir.bende de çiko kisti var

cnm yumurta rezervin bence gayet iyi duruyor.doktorun bu duurmda ameliyat edelim der sana.ameliyattan sonrada küsürlere düşebilir ama o zmandan yine orta seviyede kabul edilir.bende de çiko kisti var
Canım sana nasıl bi tedavi uygulandı
Bugun gittim tüm değerlerin gayet iyi durumda sen tekrar hamıle kalabilirsin kendini strese sokma çok düşünmemeye çalış dedi doktorum prolaktin ilaç kullanıcak kadar yüksekliği yok şuan stresli oldugun ıcın biraz yuksek çıkmış dedi

Back