Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az demedim canim genetikte olabilir ama çikolata kistinin rezevlere zarar verdiğini de okumustum azalmasi var. fsh yükseliyor çünkü azalma oldugunda.Rezervim azmı? Normal değer aralığında kaç olması gerekiyo? Ameliyat olmadım
Sonuçlarım pek iç açıcı değil sanırım.. napıcagım bilmiyorumAz demedim canim genetikte olabilir ama çikolata kistinin rezevlere zarar verdiğini de okumustum azalmasi var. fsh yükseliyor çünkü azalma oldugunda.
Benimde 8.5 gibi birseydi doktorlar oyle söyledi. Ama 10 a kadar normal kabul ediyorlar. Fsh tan daha önemli olan amh .
Kötü oldugunu düşünmüyorum evliysen eger korunma bence.Sonuçlarım pek iç açıcı değil sanırım.. napıcagım bilmiyorum
Evliyim 10ay önce düşük yaptım her iki yumurtalığımdada kist var hamıle kalamıyorum..Kötü oldugunu düşünmüyorum evliysen eger korunma bence.
Ayh bende ayni durumdayim. Bir zorunlu kürtajım oldu daha da hamile kalamadim 1 bucuk sene geçti.Evliyim 10ay önce düşük yaptım her iki yumurtalığımdada kist var hamıle kalamıyorum..
Sizdedemi çikolata kisti varAyh bende ayni durumdayim. Bir zorunlu kürtajım oldu daha da hamile kalamadim 1 bucuk sene geçti.
Üstelik bir tane yumurtalığım var
Kist falan yok bende. Tek yumurtalığıni kaybettim zaten kendi etrafında dönmüş kangren olmus tuhaf biseyler. Digeri saglam duruyor. Ama benimde fsh 8.5 kusurlerdeydi . 10 yildir tEk yumurtalığım var o yüzden söyledim. Üzdüysem kusura bakma en doğru yolu tabiki doktorun söyler .Sizdedemi çikolata kisti vardoktorum yumurta rezervin iyiyse ameliyat yapalım seni dedi iyi durumdamı yaparmı bilmiyorum yarın gidicem bakalım
![]()
cnm yumurta rezervin bence gayet iyi duruyor.doktorun bu duurmda ameliyat edelim der sana.ameliyattan sonrada küsürlere düşebilir ama o zmandan yine orta seviyede kabul edilir.bende de çiko kisti varSizdedemi çikolata kisti vardoktorum yumurta rezervin iyiyse ameliyat yapalım seni dedi iyi durumdamı yaparmı bilmiyorum yarın gidicem bakalım
![]()
PROLAKTİN YÜKSEK.HAMİLE KALMAYI ENGELLEYEBİLİRSonuçlarım ne durumda sizce özellikle yumurta rezervim?
Canım sana nasıl bi tedavi uygulandıcnm yumurta rezervin bence gayet iyi duruyor.doktorun bu duurmda ameliyat edelim der sana.ameliyattan sonrada küsürlere düşebilir ama o zmandan yine orta seviyede kabul edilir.bende de çiko kisti var