• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon testi sonuclarim,lütfen cevap verin.

Gurbet67

Rabbim "ol de"Anne olayim
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
114
4
46
Almanya
Selam

Ben yaklasik 2 aydir adet olamiyorum.Senede bir iki kez aksadigi oluyordu ama sürekli 28 günde 3 gun adet olan biriydim.Yasim artik 30 bazi sebeplerden dolayi cocuk isteyenedim,suan doktorum bir Test yapalim dedi.Bana hic kötü birsey söylemedi.Yalniz tedavi sart,bu degerlerle 10 yil da gecse hamile kalamazsiniz normal yollarla dedi.Ya Hormon tedavisi uygularlar,yada asilama yada tup bebek denerler dedi.6 ayda tup bebek kliniginde randevumuz var.Doktorumun bana verdigi sonuclar su.Internette arastirdim galiba menopoza girmisim,prematur mi ne öyle yaziyor.Fsh degerim ve amh degerim cok kötü gibi,nolursunuz benim tup bebek ile dahi hamile kalmam imkansiz mi.Doktorum sürekli yumurtlama yaptigimi soyler dururdu.Ben yumurtalik nakli disinda Anne olamayacagim mi,lütfen cevap verin nolurrr...

Degerlerim:
LH:14
FSH:27.08
E2:22.53
Progesteron:0.13
Androstendion:0.38
Testeron:0.3
SHBG:69.86
FAI:0.15
DHEA:11.71
Prolaktin:11.76
AMH:0.8:(((
SchilddrüsendiGnostik
FT3:2.67
FR4:1.26

Infektdiagnostik:
Röteln -HHT b.ungeklärter Immunität:1:128
Röteln immunität:evet

Anti-VZV-IgH-Ak(Elisa):1298.16

Lütfen cevabinizi bekliyorum,gercekten ümitsiz vakamiyim.

Selam

Ben yaklasik 2 aydir adet olamiyorum.Senede bir iki kez aksadigi oluyordu ama sürekli 28 günde 3 gun adet olan biriydim.Yasim artik 30 bazi sebeplerden dolayi cocuk isteyenedim,suan doktorum bir Test yapalim dedi.Bana hic kötü birsey söylemedi.Yalniz tedavi sart,bu degerlerle 10 yil da gecse hamile kalamazsiniz normal yollarla dedi.Ya Hormon tedavisi uygularlar,yada asilama yada tup bebek denerler dedi.6 ayda tup bebek kliniginde randevumuz var.Doktorumun bana verdigi sonuclar su.Internette arastirdim galiba menopoza girmisim,prematur mi ne öyle yaziyor.Fsh degerim ve amh degerim cok kötü gibi,nolursunuz benim tup bebek ile dahi hamile kalmam imkansiz mi.Doktorum sürekli yumurtlama yaptigimi soyler dururdu.Ben yumurtalik nakli disinda Anne olamayacagim mi,lütfen cevap verin nolurrr...

Degerlerim:
LH:14
FSH:27.08
E2:22.53
Progesteron:0.13
Androstendion:0.38
Testeron:0.3
SHBG:69.86
FAI:0.15
DHEA:11.71
Prolaktin:11.76
AMH:0.8:(((
SchilddrüsendiGnostik
FT3:2.67
FR4:1.26

Infektdiagnostik:
Röteln -HHT b.ungeklärter Immunität:1:128
Röteln immunität:evet

Anti-VZV-IgH-Ak(Elisa):1298.16

Lütfen cevabinizi bekliyorum,gercekten ümitsiz vakamiyim.

merhaba

FSH değeriniz yüksek,AMH değeri de oldukça düşük aynı zamanda adet düzenide bozulmuş.Bu faktörler yumurta rezervinizde ciddi bir azalma olduğunu gösteriyor.Yumurta bulunamazsa tüp bebek yöntemi dahi sizin için bir çözüm olmayabilir.Yinede yaşınız genç olduğu için vakit geçirmeden bu konunun uzmanı merkezlerle görüşmeniz doğru olacaktır.
iyi günler

merhaba,

subrafact burun spreyi kullanılan dönemde amh testi yaptırılırsa, bu testin sonucunun düşük çıkmasına neden olur mu?

Back