hormon testi sonuclari?

Bebegim676

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
62
3
Merhaba arkadaslar bugun test sonuclarimi aldin anlayan varsa bilgi verebilirmi acaba degerlerim normalmi?
Tsh : 1.90
fsh: 4.5
lh: 6.8
PRL: 17.5

adetinizin kaçıncı günündesiniz artık adetin günlerine göre değerleri tahlil sonuç kağıdında yazıyor.

sizin şikayetiniz neydi tam olarak?internette bulabileceğiniz adetin 3. günü olan hormon değerleri ile karşılaştırdınız mı?

Lhonız fshdan yüksek öıkmış polikistikoveriniz var büyük ihtimalle regly düzeniniz nasıl ?

sizin şikayetiniz neydi tam olarak?internette bulabileceğiniz adetin 3. günü olan hormon değerleri ile karşılaştırdınız mı?
Hamileydim dusukle sonuclandi ilk hamileligimde ilk denemede hamile kalmisttm dusukten sonra 6.ayimdayim hala hamile olamayinca doktora gittim hormontesti yapalim dedi sonuc bu

Kizim 11 aylik vajinal bolgesinde tuylenme basladi hormon testi istediler sonuclardan bisey anlamadim bana yardimci olurmusunuz lutfen
Total testesteron sonuc <0.13 birim ng/ml referans deger 0.11-0.57
Dehidroepiandrosteron sulfat sonuc ↓ 19.8 birim ug/dl referans deger 31.6-214.1
Hidroksiprogesteron sonuc 0.41 birim ng/ml referans deger 0-3 (N)

Normal gözüküyor

arkadaslar adetin 3 gunu hormon testleri verdim aramizda yardimci olabilecek varmi bana
fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

arkadaslar adetin 3 gunu hormon testleri verdim aramizda yardimci olabilecek varmi bana
fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…