Peki digerleri sonuclar normalmi?Dostinexi prolaktinin yüksek diye vermiş. 34lerde, onu 0.9lara kadar indirir. 1 ay (4 x 1/2 hap) sonrası düşer, ama ilk 2 veya 3 ay (düştükten sonra) adet düzensizliği devam edebilir. Ovulasyon takibi yap derim.
prolaktin nerde yazyor ben göremedmDostinexi prolaktinin yüksek diye vermiş. 34lerde, onu 0.9lara kadar indirir. 1 ay (4 x 1/2 hap) sonrası düşer, ama ilk 2 veya 3 ay (düştükten sonra) adet düzensizliği devam edebilir. Ovulasyon takibi yap derim.
Ilk sirada yaziyor koyu renkliprolaktin nerde yazyor ben göremedm
Adetliyken LH hormonu 19a kadar normal diye biliyorum ama yanlismi biliyorum acaba?LH DEĞERİ 17 NORMALMİ DEĞİL SANIRIM LH HORMONU YUMURTALAMAYI GÖSTERİYORMUS ADET DÜZENSİZLİĞİNİİZNİ GÖSTERİYOR YUMURTLAMADA SIKINTI VAR BENM 4,48 CIKTI BEN YÜKSEK CIKTI DYE ÜZÜLÜYORUM AMA DOKTORA GÖSTERMEDİM HENÜZ
Bende bugün hormon testi yaptırdım. Adetimin üçüncü günündeyim. Doktorum LH biraz yüksek dedi o da 6,... bilmem kaçtı. Bir hafta sonra yumurtama bakmak için çağırdıAdetliyken LH hormonu 19a kadar normal diye biliyorum ama yanlismi biliyorum acaba?
Lh yüksek olunca ne oluyor benim adetlerim düzenli sayılır ama acaba yumurtlayamıyor muyumBende bugün hormon testi yaptırdım. Adetimin üçüncü günündeyim. Doktorum LH biraz yüksek dedi o da 6,... bilmem kaçtı. Bir hafta sonra yumurtama bakmak için çağırdı
Merhaba polikistik over mi var sizde ?Selam arkadaslar,
Bugün adetimin 3.günü ve ben hormon testi yaptirdim. Adetim cok düzensiz diye ve bebek istiyoruz. Hormon testi sonuclarima bakip yorumlaya bilirmisiniz? Ve doktorum dostinex ve duphaston verdi.
Simdiden tesekkürler
Bir çok nedeni varmış fakat bende polikistik over sendromundan dolayı yüksek. bu ay gebe kalamadım şuan hatta reglimin son günü önümüzdeki günler için tedaviye başladık. İnşallah anne olmak nasip olur. Rabbim nasip eylesin inşallah.Lh yüksek olunca ne oluyor benim adetlerim düzenli sayılır ama acaba yumurtlayamıyor muyum
Amin isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin allah. Bana da pko dedi ama kist yok dedi benim lh 12 civarı fsh 7Bir çok nedeni varmış fakat bende polikistik over sendromundan dolayı yüksek. bu ay gebe kalamadım şuan hatta reglimin son günü önümüzdeki günler için tedaviye başladık. İnşallah anne olmak nasip olur. Rabbim nasip eylesin inşallah.
Benim Lh : 6,65 yüksek dedi. Tabi ben yanlış hatırlamıyorsam Lh yüksek dedi. E nabızdan bakıyorum normal Aralık gözüküyor hepsi ama bilemedimAmin isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin allah. Bana da pko dedi ama kist yok dedi benim lh 12 civarı fsh 7
Yok aslinda. Belirtileri var sadece dedi. Ultrasyonla baktiginda o kistleride görmedi cünkü.Merhaba polikistik over mi var sizde ?
Pko mu var sizdeSelam arkadaslar,
Bugün adetimin 3.günü ve ben hormon testi yaptirdim. Adetim cok düzensiz diye ve bebek istiyoruz. Hormon testi sonuclarima bakip yorumlaya bilirmisiniz? Ve doktorum dostinex ve duphaston verdi.
Simdiden tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?