Hormon testi sonuclari

Ozgeeeis

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
32
15
8
27
Selam arkadaslar,
Bugün adetimin 3.günü ve ben hormon testi yaptirdim. Adetim cok düzensiz diye ve bebek istiyoruz. Hormon testi sonuclarima bakip yorumlaya bilirmisiniz? Ve doktorum dostinex ve duphaston verdi.
Simdiden tesekkürler

Eklentiler

• A01EFB30-750C-41DA-A44D-4F4BF06114DB.png
    235,4 KB · Görüntüleme: 242
Dostinexi prolaktinin yüksek diye vermiş. 34lerde, onu 0.9lara kadar indirir. 1 ay (4 x 1/2 hap) sonrası düşer, ama ilk 2 veya 3 ay (düştükten sonra) adet düzensizliği devam edebilir. Ovulasyon takibi yap derim.

Dostinexi prolaktinin yüksek diye vermiş. 34lerde, onu 0.9lara kadar indirir. 1 ay (4 x 1/2 hap) sonrası düşer, ama ilk 2 veya 3 ay (düştükten sonra) adet düzensizliği devam edebilir. Ovulasyon takibi yap derim.
Peki digerleri sonuclar normalmi?

prolaktin nerde yazyor ben göremedm

LH DEĞERİ 17 NORMALMİ DEĞİL SANIRIM LH HORMONU YUMURTALAMAYI GÖSTERİYORMUS ADET DÜZENSİZLİĞİNİİZNİ GÖSTERİYOR YUMURTLAMADA SIKINTI VAR BENM 4,48 CIKTI BEN YÜKSEK CIKTI DYE ÜZÜLÜYORUM AMA DOKTORA GÖSTERMEDİM HENÜZ

Adetliyken LH hormonu 19a kadar normal diye biliyorum ama yanlismi biliyorum acaba?

Kızlar anlayan varsa benimkini de bakabilir mi

Eklentiler

• 97C00F67-AC4E-4F9E-BFA4-D57FDFE4152F.jpeg
    66,9 KB · Görüntüleme: 197
Adetliyken LH hormonu 19a kadar normal diye biliyorum ama yanlismi biliyorum acaba?
Bende bugün hormon testi yaptırdım. Adetimin üçüncü günündeyim. Doktorum LH biraz yüksek dedi o da 6,... bilmem kaçtı. Bir hafta sonra yumurtama bakmak için çağırdı

tsh:3,52
prolaktin:12,45
estradiol :70,81
lh:5,50
fsh:7,60
benim değerlerim nasıl sizce kızlar

Selam arkadaslar,
Bugün adetimin 3.günü ve ben hormon testi yaptirdim. Adetim cok düzensiz diye ve bebek istiyoruz. Hormon testi sonuclarima bakip yorumlaya bilirmisiniz? Ve doktorum dostinex ve duphaston verdi.
Simdiden tesekkürler
Merhaba polikistik over mi var sizde ?

Lh yüksek olunca ne oluyor benim adetlerim düzenli sayılır ama acaba yumurtlayamıyor muyum
Bir çok nedeni varmış fakat bende polikistik over sendromundan dolayı yüksek. bu ay gebe kalamadım şuan hatta reglimin son günü önümüzdeki günler için tedaviye başladık. İnşallah anne olmak nasip olur. Rabbim nasip eylesin inşallah.

Amin isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin allah. Bana da pko dedi ama kist yok dedi benim lh 12 civarı fsh 7

Selam arkadaslar,
Simdiden tesekkürler
Pko mu var sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…