Hormon testi sonuclari?. anlayanlar bakabilir mi

rahell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
354
20
TSH: 4,32
FSH: 5,46
LH: 7,47
PROLAKTİN: 667
TESTOSTERON: 0,596
17-OH PROGESTERON: 1,4
DHEA-SO4: 547

bunlar adetin 4. Günü yapildi. Bebek icin tedaviye basliyoruz kismetse.:KK9:P.tesi doktora gostericem sonuclari ama bilenler yorumlasin lutfen. prolaktin asiri yuksek gibime geldi ama hic anlamiyorum:44:. Hormonlar bozuksa tedavisi nasil olur kizlar?

bunlar adetin 4. Günü yapildi. Bebek icin tedaviye basliyoruz kismetse.:KK9:P.tesi doktora gostericem sonuclari ama bilenler yorumlasin lutfen. prolaktin asiri yuksek gibime geldi ama hic anlamiyorum:44:. Hormonlar bozuksa tedavisi nasil olur kizlar?

canım test sonucunun yanında normal aralıktaki değerler yazar. onlara göre bak hangisi yüksek anlarsın :)

Prolaktini bilmiyorum ama LH yüksek bence.Polikistik over olabilir.

lh fsh dan büyük olmaması gerekiyor....bu durumda pko deniliyor....ama ultrason yapıyorlar..o zaman kesin söylüyorlar...ama fsh yüksek değil...benim kızım 10 civarına ulaşmıştı..18 yaşındaydı..böyle giderse 30 a varmadan erken menopoza girer demişti...şok olmuştuk...ama daha sonra düştü...doktor ne kadar düşükse o kadar doğurganlık artar demişti...

Prolaktin cok yuksek, mutlaka bi beyin mr çekilmeli.

Galiba testestoren düşük.ostrojen yüksek.
Bunların yanında referans aralgı yazar.

X