Hormon testi sonuçları anlayan bakabilir mi

p a t u l i

👨‍👩‍👦 ❤ 🍀
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
3.932
9.391
158
Kızlar normal mi bi sorun görünüyomu

Eklentiler

• BCCE3441-0D8A-4D69-BE61-BBE0E2E8DBC5.jpeg
    34,7 KB · Görüntüleme: 618
Tshniz yuksek ama.azcik buyuk ihtimal 25mglik bir ilac verir... Lh/fsh orani normal sanki masallahhhh iyi sonuclarin canim en iyisini doktor bilir tabi ama..

Kızlar normal mi bi sorun görünüyomu

Canım FSH Değerin biraz yüksek .. yumurta rezervi ile alakalı bu değer de ..
8,00 normal bi değer ama yükselmesi sıkıntı yaşatıyor dikkat et..
LH Değerin normalll

TSH Da biraz yüksek çıkmış ..

yanlış bilme ihtimalim de var tabi ama doktorun ne dedi asıl önemli olan bu bence .. sonucunu gösterdin mi??

Nerdeyse bir ay olmuş soruyu soralı. Sıkıntı yok dedi klomen vermişti yumurta çatladı ama bu ay nasip değilmiş :)

Sağol
Üçte diil ama beşinci gün
O da farkeder evet
Haftasonuna denk gelmişti
Beşinci gün olduğunu da gözönünde bulundurmuştur doktor sordu Zaten

Sağol
Üçte diil ama beşinci gün
O da farkeder evet
Haftasonuna denk gelmişti
Beşinci gün olduğunu da gözönünde bulundurmuştur doktor sordu Zaten
o sebepten sordum ben de diğer adetinde 3. gün ver ama t3 t4 yani tsh değerleri adwetin 3.günü olması fark etmiyor ben tiroit hastası olduğumdan biliyorum

o sebepten sordum ben de diğer adetinde 3. gün ver ama t3 t4 yani tsh değerleri adwetin 3.günü olması fark etmiyor ben tiroit hastası olduğumdan biliyorum
Heee tamam
Peki onu düzenlemek için yiyecek falan tavsiyen var mı
Troid dediğin bildiğimiz troit mi

Hasimato da ne
Bakıldı herşeye
Benim ilk kez kasığıma batıp çıkıo
Ama hastayım şuan son günler hatta
t4 yüksek çıkmış o yüzden sordum. Hasimato tam olarak belki anlatamayacağım ama vücud kendi ürettiği hormonlara savaş açıyor bazı gebelik kayıpları da bu hastalıkla ilgili olabiliyor. Kan tahlili ve USG ile teşhis konuyor. Genelde dahiliye bölümü endokrinoloji ye sevk ediyor

Anladım canım benim sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…