- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
- Konu Sahibi p a t u l i
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerlerin normal. Birazcık fsh yüksek. O da yumurtanın çatlamasını etkileyebiliyoKızlar normal mi bi sorun görünüyomu
Kızlar normal mi bi sorun görünüyomu
Nerdeyse bir ay olmuş soruyu soralı. Sıkıntı yok dedi klomen vermişti yumurta çatladı ama bu ay nasip değilmiş :)Canım FSH Değerin biraz yüksek .. yumurta rezervi ile alakalı bu değer de ..
8,00 normal bi değer ama yükselmesi sıkıntı yaşatıyor dikkat et..
LH Değerin normalll
TSH Da biraz yüksek çıkmış ..
yanlış bilme ihtimalim de var tabi ama doktorun ne dedi asıl önemli olan bu bence .. sonucunu gösterdin mi??
Nerdeyse bir ay olmuş soruyu soralı. Sıkıntı yok dedi klomen vermişti yumurta çatladı ama bu ay nasip değilmiş :)
Nasip kısmet bakalım hsg çekilicem ona göre bakacazHadi yaa :))
Olsunn..
Bir dahaki Ayaaa inşallah diyelim o zaman..
canım meraba öncelikle adetin 3. günü mü yapıldı testin t4 değerin yüksek ama tsh değerin normal yani bu tiroittir sana tavsiyem endokrine ya da dahiliyeye bir görün onun dışında sanki fsh değerin sınırda gibi duruyor benim anladığım bu
Sağolcanım meraba öncelikle adetin 3. günü mü yapıldı testin t4 değerin yüksek ama tsh değerin normal yani bu tiroittir sana tavsiyem endokrine ya da dahiliyeye bir görün onun dışında sanki fsh değerin sınırda gibi duruyor benim anladığım bu
o sebepten sordum ben de diğer adetinde 3. gün ver ama t3 t4 yani tsh değerleri adwetin 3.günü olması fark etmiyor ben tiroit hastası olduğumdan biliyorumSağol
Üçte diil ama beşinci gün
O da farkeder evet
Haftasonuna denk gelmişti
Beşinci gün olduğunu da gözönünde bulundurmuştur doktor sordu Zaten
Heee tamamo sebepten sordum ben de diğer adetinde 3. gün ver ama t3 t4 yani tsh değerleri adwetin 3.günü olması fark etmiyor ben tiroit hastası olduğumdan biliyorum
Bir kaç arkadaşım dan duyduğum kadarı ile tsh 2kusurlere düşmeden hamile kalmak zorlasiyormus ..Kızlar normal mi bi sorun görünüyomu
Canim anti tpo anti triglibun değerlerine bakıldı mı ? Diğer adı ile hasimato
Nasıl düşüyo pekiBir kaç arkadaşım dan duyduğum kadarı ile tsh 2kusurlere düşmeden hamile kalmak zorlasiyormus ..
Hasimato da neCanim anti tpo anti triglibun değerlerine bakıldı mı ? Diğer adı ile hasimato
t4 yüksek çıkmış o yüzden sordum. Hasimato tam olarak belki anlatamayacağım ama vücud kendi ürettiği hormonlara savaş açıyor bazı gebelik kayıpları da bu hastalıkla ilgili olabiliyor. Kan tahlili ve USG ile teşhis konuyor. Genelde dahiliye bölümü endokrinoloji ye sevk ediyorHasimato da ne
Bakıldı herşeye
Benim ilk kez kasığıma batıp çıkıo
Ama hastayım şuan son günler hatta
Anladım canım benim sağolt4 yüksek çıkmış o yüzden sordum. Hasimato tam olarak belki anlatamayacağım ama vücud kendi ürettiği hormonlara savaş açıyor bazı gebelik kayıpları da bu hastalıkla ilgili olabiliyor. Kan tahlili ve USG ile teşhis konuyor. Genelde dahiliye bölümü endokrinoloji ye sevk ediyor