hormon testi sağlık ocagında yapılır MI ????

EceKaan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
3.572
3.953
333
29
bulundugum yerde devlet hastanesinde kadın dogum yok ADETLİYKEN HORMON TESTİ YAPTIRMAK İSTİYORUM SAĞLIK OCAGINDA YAPTIRABİLİRMİYİM?

İstek kagıdınız varrmı dr dan. Var ise sabah erkn saatlerde gıtmenız sartyla ypılıyor

istek kagıdı derken ? yani herhangı bır kagıt yok sadece adetlıyken bıtmeden hormon testı yaptırmak ıstedım
Benım dr cok anlayısszdı sglık ocagındakı . Neye goreymiş nedenmiş vs.. Bnde kadın dogum dr um istemıştı zaten yazdı istedıgı tahlillerı öle gıttım ama sonuc olarak yapılıyor..

anladım canım aslında ben baska bır sehırde yaptırmıstım araya bayram gırdı sonucu alamadım o hastanede kaldı. o yuzden tekrar yaptırmak ıstedım bakalım yarın sorarım ınsallah yaparlar

Ben geçen yıl sormuştum, hormon yapılmıyor demişlerdi ama.

anladım canım aslında ben baska bır sehırde yaptırmıstım araya bayram gırdı sonucu alamadım o hastanede kaldı. o yuzden tekrar yaptırmak ıstedım bakalım yarın sorarım ınsallah yaparlar
Yaptırdıgın hastanenın sonucları hastane sayfasında tc ile öğrenebılırsın.. Ya da arayıp mail atmalarını ıste en kötu hastanelerde bıle var bu hızmetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…