- 5 Ağustos 2020
- 694
- 240
- 23
- 23
- Konu Sahibi denizzz5900
-
Yani kan tahlil sonuçlarını görebilirsin kanı aç veriyorsun tabii muayene için fark etmez açlık toklukMuayene için aç tok fark etmez e nabız kullanıyorsan ordan görebilirsin devlet hastanesiyse hastanenin internet sitesi üzerinden e sonuca bakabilirsin
Hormon testi için kan verdim ama sormadılar aç tok tok gittim bende zatenYani kan tahlil sonuçlarını görebilirsin kanı aç veriyorsun tabii muayene için fark etmez açlık tokluk
Aç git ins direncine de baksınlar
Hormon testi yaptırdım ama tok gittimMuayene için aç tok fark etmez e nabız kullanıyorsan ordan görebilirsin devlet hastanesiyse hastanenin internet sitesi üzerinden e sonuca bakabilirsin
Hormon testleri için aç tok farketmiyor fakat beraberinde insülin bakılıyorsa aç olmak zorundasın açlık şekeri ölçüldüğü için, ki bakılmalı önemli özellikle isteHormon testi yaptırdım ama tok gittim
Sadece hormon testi yapıldı insülin ne için bakılıyorHormon testleri için aç tok farketmiyor fakat beraberinde insülin bakılıyorsa aç olmak zorundasın açlık şekeri ölçüldüğü için, ki bakılmalı önemli özellikle iste
İnsülin direnci de yumurtlamayı bozuyor benim hormonlarım normaldi mesela ins direncim çıktı düzelttim değerlerimi baktırmakta fayda var benceSadece hormon testi yapıldı insülin ne için bakılıyor
Adetin 3.gunu yapilan hormon testinde insulun direncine bakilmaz diye biliyorum doktorum zaten insulun dirence bakicak olursa sana muhtemelen ac gel diyecektir hormon testlerinde ac tok farketmez bende yeni yaptirdim..🖐Sadece hormon testi yapıldı insülin ne için bakılıyor
Anladık teşekkür ederim bana burda adetin 3. Günü git alttan bakacaklar dediler ama bakmadılar bitince gel dedi doktorAdetin 3.gunu yapilan hormon testinde insulun direncine bakilmaz diye biliyorum doktorum zaten insulun dirence bakicak olursa sana muhtemelen ac gel diyecektir hormon testlerinde ac tok farketmez bende yeni yaptirdim..🖐
Merhaba bısey sormak ıstıyorum bende pko var dün adetimin 3.gunuydu hormon verdım ve ılk defa insülin direncime bakıldı 6.18 cıkmıs doktora gıdemedım daha acaba normal mı bu sonuc bılgısı olan yazabılırmıAç git ins direncine de baksınlar mutlaka
Yüksek canım insülin direncin düşürmen gerekiyor yumurta kalitesini bozuyor çünkü 1,5-2 lere düşmesi lazımMerhaba bısey sormak ıstıyorum bende pko var dün adetimin 3.gunuydu hormon verdım ve ılk defa insülin direncime bakıldı 6.18 cıkmıs doktora gıdemedım daha acaba normal mı bu sonuc bılgısı olan yazabılırmı
Yaa cıddımısın bende yuksek deıl dıye sevınıyorum ınternetten baktım normal gozukuyoYüksek canım insülin direncin düşürmen gerekiyor yumurta kalitesini bozuyor çünkü 1,5-2 lere düşmesi lazım
Canım yüksek diyor doktorlar benim 5 e yakındı doktor düşüreceksin bu şekilde tedaviye başlıyamam demiştiYaa cıddımısın bende yuksek deıl dıye sevınıyorum ınternetten baktım normal gozukuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?