• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon testi ile adetin 2 veya 3. günü arasındaki ilişki ney arkadaşlar?

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
448
Arkadaşlar,bu hormon testleri,fsh,lh,testesteron filan, adetin 2 ve ya 3. günü yapılmak zorunda mı? Yapılmazsa nolur? birde bende tüylenme sorunu var mesela tüylenmenin hormonlardan olup olmadığını hangi değerden anlayabilirim??? endokrin uzmanımın istediği testler arasında sonuçta total testesteron ve ya onla ilgili bişey göremedim. DHEA-SO4 değerim=260.2 Fsh= 7.36 lh =3.26 Prl=16.84 İnsülin =15.02 Kortizol=0.461...

Lütfen yardımınıza ihtiyacım var:/

adetinin 3. gununde hormonlarinin seviyesi uygun halde oluyor, diger gunlerde ise hormonlar inisli cikisli olabiliyor, tabi bu benim bilgimce yazilmis bir sey umarim dogrudur.

sen bu testi hangi gunde yaptirdin?

testi yaptirdin madem neden doktoruna gidip danismadin ki? o sana en dogru degerlendirmeyi yapacak kisidir neticede.

hmmm daha önce ben adetli değilken hormon testi yaptırmıştım testesteronum yüksekti... O zaman onu dikkate almıyor muyum??? Doktorumla randevum pztsi.Şimdiden buraya danışmak istedim.Heyecanlıyım çünkü:/ bu testi adetimin 3.gününde yaptırdım ben.

Back