valla benim lh 22 ve fsh 9.31 ve doktorum sorun yok gebe kalabilirsin dediKızlar merhaba. Bir tane kaybım var. Yaklaşık 4 aydır gebelik elde edemedim. Prolaktin yüksekliği var ilaç kullanıyorum onun için aynı zamanda çikolata kistim de var. Hemen hamile kalmam istendi. Sizce bu değerlerim iyi mi? Doktor sorun yok dedi ama prolaktine odaklandı sanki biraz daha.
Lh: 7,9
Fsh: 6,5
Estradiol: 27
valla benim lh 22 ve fsh 9.31 ve doktorum sorun yok gebe kalabilirsin dedifsh 8 altında olmasını istiyor doktorlar. prolaktin için de ilaç kullanıyormussun zaten. benim prolaktin tam 30 olduğu için doktor ilaç önermedi gerek yok tam sınırda dedi. bana sorun yok dediyse sende hiç yoktur rahat ol
ben de güneydoğudayımÇok teşekkür ederim.Güneydoğudayim açıkçası çok doktor ve hastane seçeneği yok burda. Testleri bile ben yaptırdım araştırıp.
Benim prolaktin 89 çıktı. İlaç kullanıyorum mecbur onu da inşallah düşürür.
ben de güneydoğudayımmecbur her seferinde memlekete doktoruma gidiyorum
ilaç çoğu kişide işe yatıyor endişe etmeyin
amin inşallahBen Şırnak'tayım memlektim bir uç resmen gitmem çok mümkün olmuyor ancak yazın gidebileceğim gitsem de eşim yanımda yoksa hiçbir anlamı olmuyor zaten
İnşallah. Benim yaş da geçiyor Rabbim bı evlat nasip etsin bize de
amin inşallahben de hakkari-trabzon arası gidip geliyorum valla 4-5ayda bir
bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım. dün 14.günümdü test yaptim böyle çıktı. doktorumu aradım regl gününde tekrar yap dediYakınmışız birbirimize.
Senin durumun nedir şuan gebelik için?:)
bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım. dün 14.günümdü test yaptim böyle çıktı. doktorumu aradım regl gününde tekrar yap dediregl günüm de 3 mayıs
evet femara, klomen veya letu verecek. sana önerim femara iste. klomen özellikle sağlıklı yumurta geliştirmede çok başarılı değil -ben de doktorumdan öğrendiklerime göre ve burda okuduğum konulara göre söylüyorum bunu- femara hem yan etki konusunda hem de başarılı yumurta konusunda daha iyi. ben femara kullandım ve 2si sağlıklı 5 yumurtam büyüdü ilacı bıraktıktan 4 gün sonra. tabii ki yumurta sayısı değil, kaliteleri önemli. ama doktorum 2 yumurtamı sağlıklı gördü. bence femara iste o yüzdenDoktor bana da bu ay olmazsa yumurta geliştirici vereceğim dedi. Acaba femara klomen falan diyorlar öyle bir şey mi
Ben bariz çizgi görüyorum bu arada. Silik çıkması çok normal.İnşallah pozitiftir. Mutlaka haber ver.
evet femara, klomen veya letu verecek. sana önerim femara iste. klomen özellikle sağlıklı yumurta geliştirmede çok başarılı değil -ben de doktorumdan öğrendiklerime göre ve burda okuduğum konulara göre söylüyorum bunu- femara hem yan etki konusunda hem de başarılı yumurta konusunda daha iyi. ben femara kullandım ve 2si sağlıklı 5 yumurtam büyüdü ilacı bıraktıktan 4 gün sonra. tabii ki yumurta sayısı değil, kaliteleri önemli. ama doktorum 2 yumurtamı sağlıklı gördü. bence femara iste o yüzden
ben de valla cam falan açamıyorum boğulduk evdeMutlaka söyleyeceğim doktora bakalım. Burda da toz var çok. Ortadoğu'dan geldi herhalde cam bile açamıyorum bakalım doktora nasıl gidicez artık
Ay bence sende bu ay ümit var. İnşallah olur hayırlı haberlerini alırım burdan ben de
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Bu arada kullandığın vitamin vs var mı?
ben de valla cam falan açamıyorum boğulduk evde
evet ben pikassos kullanıyorum. doktorum gebe kalana kadar kullan dedi. içeriği böyle
regl sancım var sadece. dün test yaptim silik çıktı. doktorum regl günü tekrar yapmamı istedi. bakalım hayırlısı ile güzel haberler alırız inşallahBen de öyleyim şuanbir an önce bitse de kurtulsak
Sağol canım ben de bı araştırayım.
Peki var mı gebelik belirtilerin şuan?
regl sancım var sadece. dün test yaptim silik çıktı. doktorum regl günü tekrar yapmamı istedi. bakalım hayırlısı ile güzel haberler alırız inşallah
ederimİnşallah regl olmazsın. Haberdar et beni de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?