• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hormon testi adetliyken mi yapılır

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
Kızlar gebelik tedavisi için doktora ilk gittiğimde adetli değildim. Adetim o gündü ama henüz olmamıştım. Doktor adetli değilken hormon testini yaptı bişey çıkmadı. Akşamda adet olmuştum. Simdi kafama takılıyor çoğu kişi adetin 2. Yada 3. Günü yaptırıyor. Benim sonuçlar yanıltıcı olabilir mi

Kızlar gebelik tedavisi için doktora ilk gittiğimde adetli değildim. Adetim o gündü ama henüz olmamıştım. Doktor adetli değilken hormon testini yaptı bişey çıkmadı. Akşamda adet olmuştum. Simdi kafama takılıyor çoğu kişi adetin 2. Yada 3. Günü yaptırıyor. Benim sonuçlar yanıltıcı olabilir mi
Uzman değilim doktor da değilim ama bu hormon testleri hep adetin 3. Günü isteniyor. Ben de öyle vermiştim.

Bildigim kadariyla kadinlarin yumurtalari adetin 3.gununden sonra uretilmeye basliyor oyuzden hormon testleri adetliyken isteniyor.baska biseye bakmis olmasin doktorunuz

Bildigim kadariyla kadinlarin yumurtalari adetin 3.gununden sonra uretilmeye basliyor oyuzden hormon testleri adetliyken isteniyor.baska biseye bakmis olmasin doktorunuz
Bebek tedavisi için gittim o yüzden baktı hormona.adetlerin düzenliymiş sorun yok simdi hormon testi yaparsak dedi

Back