• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormon test sonuçlarımı yorumlar mısınız ? yardım lütfen..

kelemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
1.142
1
66
Antalya
hormon testimi yorumlayabilir misinz lütfen bu konuda çok bilgisim ?
normal mi acaba ?:26:
değerler şöyle;
TSH; 0,42
Prolaktin; 22,85
FSH; 6,32
LH; 15,97
Estradiol ; 116
Beta HCG; <0,5

hormon testimi yorumlayabilir misinz lütfen bu konuda çok bilgisim ?
normal mi acaba ?:26:
değerler şöyle;
TSH; 0,42
Prolaktin; 22,85
FSH; 6,32
LH; 15,97
Estradiol ; 116
Beta HCG; <0,5

canım ben çok analmıyorum ama canım kendi değerlerime bakarak polikistik overin var diye bilirm çünkü lh fshtan belli miktarda yüksek olunca bu teşhis konulutr dokturun bi şey demedi mi?

Son düzenleme:
canım ben çok analmıyorum ama canım kendi değerlerime bakarak polikistik overin var diye bilirm çünkü lh fshtan belli miktarda yüksek olunca bu teşhis konulutr dokturun bi şey demedi mi?

sonuçlarımı doktora götürmedim henüz canım.. çok korkuyorum kötü bişey çıkacak diye :2:
bu testlerin normal değer aralıkları hakkında bilgisi olan yok mu acaba ?

dertten sıkıntıdan unutmuştum doktora falan gitmeyi.. ama su an kasıklarım çok ağrıyo çatlayacak sanki.. nedeni ne olabilir sizce kızlar? üzüntüden olabilir mi :2:

evet cnm genelde 35 günde falan oluyodum en son 20 gün gecikti farlutal kullandım 10 gün içinde olmuştu. şim di daha 18 gün geçti dün yine oldum o ağrı-sancı o yüzdemiş.:50:
prolaktinin yüksek olması neden olabilir ? :26:

evet cnm genelde 35 günde falan oluyodum en son 20 gün gecikti farlutal kullandım 10 gün içinde olmuştu. şim di daha 18 gün geçti dün yine oldum o ağrı-sancı o yüzdemiş.:50:
prolaktinin yüksek olması neden olabilir ? :26:

Prolaktinin yüksek olması neden olabilir.. Genelde stres,kilo,veya gebelik beklentisi vs deniliyor.
Tıbbi sebebini net olarak bilemiyorum ama yükselmese daha iyi gebelik için sıkıntı olabilir ilerde.
senin bu tahlillerini gören doktor birşey demedi mi?
sana ilaç vermesi gerekiyordu prolaktin düşsün diye?

Son düzenleme:
Prolaktinin yüksek olması neden olabilir.. Genelde stres,kilo,veya gebelik beklentisi vs deniliyor.
Tıbbi sebebini net olarak bilemiyorum ama yükselmese daha iyi gebelik için sıkıntı olabilir ilerde.
senin bu tahlillerini gören doktor birşey demedi mi?
sana ilaç vermesi gerekiyordu prolaktin düşsün diye?

doktor henüz sonuçlarımı görmedi cnm.. biraz sıkıntılı bi dönemden geçiyorum. :19:sonuçalr için druma bile gidemedim.streten olabilir belki o zaman :26:
tşk ederim yorumun için..

Back