Hormon test sonuçlarım...💉

Aygun22

...
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
195
25
48
Merhaba kızlar. Hormon test sonucum böyle çıktı. Hormonlar hakkında bilginiz var mı? Doktor normal söylemiş ama ayrıntılı bilmek istedim. Bilgisi olan bana yazsın. Teşekkürler.

Benim fsh değerim 10.54 bana erken menapoz dendi sen bu değerlerin internette normalde kaç olması gerektiğine bak bence

Merhaba kızlar. Hormon test sonucum böyle çıktı. Hormonlar hakkında bilginiz var mı? Doktor normal söylemiş ama ayrıntılı bilmek istedim. Bilgisi olan bana yazsın. Teşekkürler.
Doktor normal dediyse normaldir forumdakiler doktordan iyi bilmiyor ya keyfine bak sen en yakın zaman da da bebişini al kucağına

Doktor normal dediyse normaldir forumdakiler doktordan iyi bilmiyor ya keyfine bak sen en yakın zaman da da bebişini al kucağına ♥
Çok teşekkür ederim canım Ben nette bakıyorum yumurtlama dönemine denk geliyor bu artışlar. Belki de adetin 3-cü haftasında yumurtluyorumdur.

Fsh adetin 2. Veya 3. Günü en doğru sonucu verir.Bence de doktorunun dediğine bak.kafanın bulanmasına izin verme.Doktorlar yıllarca o meslek alanında uzmanlaşıyor elbetteki bizden çok çok çok daha iyi bilecekler

Tabiki doktorlar daha iyi biliyor ben kendim test yaptığımda adetin 2. Günüydü ben test sonuçlarını görünce nerden bilebilirim ki yumurtlama zamanında yaptığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…