Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet. Neden?Canım bunlara normal dendiğinden emin misin ?
Fsh 2nin altında ve 10un üzerinde olunca kötü diyor youtubedeBenim fsh değerim 10.54 bana erken menapoz dendi sen bu değerlerin internette normalde kaç olması gerektiğine bak bence
PRl hormonun çok yüksekMerhaba kızlar. Hormon test sonucum böyle çıktı. Hormonlar hakkında bilginiz var mı? Doktor normal söylemiş ama ayrıntılı bilmek istedim. Bilgisi olan bana yazsın. Teşekkürler.![]()
Ben bunu adetimin 15ci günü vermiştimPRl hormonun çok yüksek
Doktor normal dediyse normaldir forumdakiler doktordan iyi bilmiyor yaMerhaba kızlar. Hormon test sonucum böyle çıktı. Hormonlar hakkında bilginiz var mı? Doktor normal söylemiş ama ayrıntılı bilmek istedim. Bilgisi olan bana yazsın. Teşekkürler.![]()
Erken menopoz riskin var denmiştir menopoz için bir sürü test yapılıyor canımBenim fsh değerim 10.54 bana erken menapoz dendi sen bu değerlerin internette normalde kaç olması gerektiğine bak bence
Çok teşekkür ederim canımDoktor normal dediyse normaldir forumdakiler doktordan iyi bilmiyor yakeyfine bak sen en yakın zaman da da bebişini al kucağına ♥
Ovülasyon testi ile deneme yapabilirsin canım yumurtlama gününü kaçırmazsınÇok teşekkür ederim canım❤ Ben nette bakıyorum yumurtlama dönemine denk geliyor bu artışlar. Belki de adetin 3-cü haftasında yumurtluyorumdur.
![]()
Fsh adetin 2. Veya 3. Günü en doğru sonucu verir.Bence de doktorunun dediğine bak.kafanın bulanmasına izin verme.Doktorlar yıllarca o meslek alanında uzmanlaşıyor elbetteki bizden çok çok çok daha iyi bileceklerMerhaba kızlar. Hormon test sonucum böyle çıktı. Hormonlar hakkında bilginiz var mı? Doktor normal söylemiş ama ayrıntılı bilmek istedim. Bilgisi olan bana yazsın. Teşekkürler.![]()
Tamam canımOvülasyon testi ile deneme yapabilirsin canım yumurtlama gününü kaçırmazsın
Orası da doğruTabiki doktorlar daha iyi biliyor ben kendim test yaptığımda adetin 2. Günüydü ben test sonuçlarını görünce nerden bilebilirim ki yumurtlama zamanında yaptığını![]()
Tabi ki. Çok teşekkür ederim canımFsh adetin 2. Veya 3. Günü en doğru sonucu verir.Bence de doktorunun dediğine bak.kafanın bulanmasına izin verme.Doktorlar yıllarca o meslek alanında uzmanlaşıyor elbetteki bizden çok çok çok daha iyi bilecekler