Cok tesekkur ederim imsallah halledilir. Anne olmayi cok istiyorum rabbim isteyen herkese hayirlisni versin insallahsanirim yumurtalama oluyor ama yeterinc3. buyumuyor bunun cozumu cok kolay hal edilmeyeck bise degil
Gidicem canim randevu alicam insallah cok tesekkur ederimAllah diledikten sonra herşey olur biz sadece nasiplere tutunuyoruz. Bu değerler bazen gebeliği engellermiş bence daha iyi bir doktora git derim
Rica ederim inşallah Rabbim hayırlısıyla bebek nasip etsin herkeseGidicem canim randevu alicam insallah cok tesekkur ederim
Cok tesekkur ederim bu aradaBı testi adetliyken verdiyseniz pek de anormal bi durum yok. E2 gayet normal. 6.96 çıkan fsh değerinize yüksek diyenler olmuş aldırmayın. Fsh değeri 10 un altındaysa rezerv iyidir. Biraz lh yüksek pko ya meyilli olabilirsiniz sadece. Onun dışında testleriniz gayet iyi
amin canim bizim tobikte o kadar cok benzer kinu var ki sanirim clomen diye. bir ilacla tedavi ediliyor. olursunuz insallah pco. falan. var miCok tesekkur ederim imsallah halledilir. Anne olmayi cok istiyorum rabbim isteyen herkese hayirlisni versin insallah
Yok diye biliyorum doktor sadece dogustan cok az yumurta tembelligi var dedi duphaston verdi adet duzeni icin 6 ay kullan eger hamile kalmassan yumurta catlatici igne yapariz dedi canimamin canim bizim tobikte o kadar cok benzer kinu var ki sanirim clomen diye. bir ilacla tedavi ediliyor. olursunuz insallah pco. falan. var mi
yap baklaim. o zamn calismalara yeni basladin 6 ay. tedavi. sureci verdigine gore. clomene baslatir bencr ymarim kendiliginden kalirsin sogan kuru . yap istersenYok diye biliyorum doktor sadece dogustan cok az yumurta tembelligi var dedi duphaston verdi adet duzeni icin 6 ay kullan eger hamile kalmassan yumurta catlatici igne yapariz dedi canim
Yok 1.5 senedir hic korunmuyoru martta 6.ay bitiyor insallah ama hala bisi olmadi buyuk ihtimalle igneyle felan halledilecekyap baklaim. o zamn calismalara yeni basladin 6 ay. tedavi. sureci verdigine gore. clomene baslatir bencr ymarim kendiliginden kalirsin sogan kuru . yap istersen
bencede sen olmazsa baska doktora gittt cunku epey olmusYok 1.5 senedir hic korunmuyoru martta 6.ay bitiyor insallah ama hala bisi olmadi buyuk ihtimalle igneyle felan halledilecek
Gidicem insallah canim cok tesekkur ederim dualarinizi eksik etmeyin lutfennbencede sen olmazsa baska doktora gittt cunku epey olmus
ederim canim benim sanirim daha yasin genccc bence olursun mis gibi hic pesini birakip ertelemeGidicem insallah canim cok tesekkur ederim dualarinizi eksik etmeyin lutfenn
20 yasindayim :) birakmayacagim anne olacagim insallah :) esimde bende cocuklari cok seviyoruz cevredekilerde hep hamile olunca ister istemez stres yapiyor insan bide 1.5 sene oldu korkuyorum olmazsa diyeederim canim benim sanirim daha yasin genccc bence olursun mis gibi hic pesini birakip erteleme
hic bise olmaz bagzen. vucudun. fa kendini hazir hissetmesi lazim. iste adet duzenleri yumurtlama daha once adettim 15 gun surerdi 10 gun sonra. gene olurdum evlendmeden. 2 sene oncesi duzenli olmaya basladim ve 23 yasimda gebe kaldim simdi 4 cuye hamileyim. zaten bir kere kalisrsan rahim istiyor bebegi20 yasindayim :) birakmayacagim anne olacagim insallah :) esimde bende cocuklari cok seviyoruz cevredekilerde hep hamile olunca ister istemez stres yapiyor insan bide 1.5 sene oldu korkuyorum olmazsa diye
Insallah oyle olur abla ya :) bu arada hayirli olsun masallah allah hayirli evlat etsin hepsini :) bizlerede boyle guzel yetistirip boy boy siralamak nasip olur insallah :)hic bise olmaz bagzen. vucudun. fa kendini hazir hissetmesi lazim. iste adet duzenleri yumurtlama daha once adettim 15 gun surerdi 10 gun sonra. gene olurdum evlendmeden. 2 sene oncesi duzenli olmaya basladim ve 23 yasimda gebe kaldim simdi 4 cuye hamileyim. zaten bir kere kalisrsan rahim istiyor bebegi
amin insallah rabbim buyuktur .yetrki ondan dileyelim. sende ilerde cok iyi bir anne olcagina eminmInsallah oyle olur abla ya :) bu arada hayirli olsun masallah allah hayirli evlat etsin hepsini :) bizlerede boyle guzel yetistirip boy boy siralamak nasip olur insallah :)
Allah razi olsun bu soylediginle beni o kadar mutlu ettin ki anlatamam. Rabbimden hep iyi bir anne olmayi diledim insallah oyle olur. Seninde cok guzel bir anne olduguna eminim :)amin insallah rabbim buyuktur .yetrki ondan dileyelim. sende ilerde cok iyi bir anne olcagina eminm
cok sag ol canimmm. ne zamn fikir almak istersen baana yazabilirsin bu surecte. yaninda olmaya calisirim insllahAllah razi olsun bu soylediginle beni o kadar mutlu ettin ki anlatamam. Rabbimden hep iyi bir anne olmayi diledim insallah oyle olur. Seninde cok guzel bir anne olduguna eminim :)
Cok tesekkir ederim abla cok iyi geldin allah razi olsun :)cok sag ol canimmm. ne zamn fikir almak istersen baana yazabilirsin bu surecte. yaninda olmaya calisirim insllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?