Hormon Test sonucları anlayan bakabilir mi?

Allah diledikten sonra herşey olur biz sadece nasiplere tutunuyoruz. Bu değerler bazen gebeliği engellermiş bence daha iyi bir doktora git derim
Gidicem canim randevu alicam insallah cok tesekkur ederim

Cok tesekkur ederim bu arada

Cok tesekkur ederim imsallah halledilir. Anne olmayi cok istiyorum rabbim isteyen herkese hayirlisni versin insallah
amin canim bizim tobikte o kadar cok benzer kinu var ki sanirim clomen diye. bir ilacla tedavi ediliyor. olursunuz insallah pco. falan. var mi

amin canim bizim tobikte o kadar cok benzer kinu var ki sanirim clomen diye. bir ilacla tedavi ediliyor. olursunuz insallah pco. falan. var mi
Yok diye biliyorum doktor sadece dogustan cok az yumurta tembelligi var dedi duphaston verdi adet duzeni icin 6 ay kullan eger hamile kalmassan yumurta catlatici igne yapariz dedi canim

Yok diye biliyorum doktor sadece dogustan cok az yumurta tembelligi var dedi duphaston verdi adet duzeni icin 6 ay kullan eger hamile kalmassan yumurta catlatici igne yapariz dedi canim
yap baklaim. o zamn calismalara yeni basladin 6 ay. tedavi. sureci verdigine gore. clomene baslatir bencr ymarim kendiliginden kalirsin sogan kuru . yap istersen

yap baklaim. o zamn calismalara yeni basladin 6 ay. tedavi. sureci verdigine gore. clomene baslatir bencr ymarim kendiliginden kalirsin sogan kuru . yap istersen
Yok 1.5 senedir hic korunmuyoru martta 6.ay bitiyor insallah ama hala bisi olmadi buyuk ihtimalle igneyle felan halledilecek

ederim canim benim sanirim daha yasin genccc bence olursun mis gibi hic pesini birakip erteleme
20 yasindayim :) birakmayacagim anne olacagim insallah :) esimde bende cocuklari cok seviyoruz cevredekilerde hep hamile olunca ister istemez stres yapiyor insan bide 1.5 sene oldu korkuyorum olmazsa diye

20 yasindayim :) birakmayacagim anne olacagim insallah :) esimde bende cocuklari cok seviyoruz cevredekilerde hep hamile olunca ister istemez stres yapiyor insan bide 1.5 sene oldu korkuyorum olmazsa diye
hic bise olmaz bagzen. vucudun. fa kendini hazir hissetmesi lazim. iste adet duzenleri yumurtlama daha once adettim 15 gun surerdi 10 gun sonra. gene olurdum evlendmeden. 2 sene oncesi duzenli olmaya basladim ve 23 yasimda gebe kaldim simdi 4 cuye hamileyim. zaten bir kere kalisrsan rahim istiyor bebegi

Insallah oyle olur abla ya :) bu arada hayirli olsun masallah allah hayirli evlat etsin hepsini :) bizlerede boyle guzel yetistirip boy boy siralamak nasip olur insallah :)

Insallah oyle olur abla ya :) bu arada hayirli olsun masallah allah hayirli evlat etsin hepsini :) bizlerede boyle guzel yetistirip boy boy siralamak nasip olur insallah :)
amin insallah rabbim buyuktur .yetrki ondan dileyelim. sende ilerde cok iyi bir anne olcagina eminm

amin insallah rabbim buyuktur .yetrki ondan dileyelim. sende ilerde cok iyi bir anne olcagina eminm
Allah razi olsun bu soylediginle beni o kadar mutlu ettin ki anlatamam. Rabbimden hep iyi bir anne olmayi diledim insallah oyle olur. Seninde cok guzel bir anne olduguna eminim :)

Allah razi olsun bu soylediginle beni o kadar mutlu ettin ki anlatamam. Rabbimden hep iyi bir anne olmayi diledim insallah oyle olur. Seninde cok guzel bir anne olduguna eminim :)
cok sag ol canimmm. ne zamn fikir almak istersen baana yazabilirsin bu surecte. yaninda olmaya calisirim insllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…