• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon Test sonucları anlayan bakabilir mi?

Mzey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2018
77
16
38
26
Kizlar nolur anlayan bana soyleyebilirmi sonuclarim nasil ?

Eklentiler

• 1550438658879193553686.jpg
    1550438658879193553686.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 112
Lh hormonunun fshden yüksek olmaması gerekiyor. Ama halledilmeyecek bir şey değil. Yaş kac

Fsh hormonu yumurta kaliteni ve rezervini belli eden hormon Lh hormonu da üreme sisteminin düzenlenmesine yardımcı olan hormon.
Muhtemelen yumurtlama problemin var güzelim
Cok tesekkur ederim sagolun insallah hallederiz dua edin lutfen

Kizlar nolur anlayan bana soyleyebilirmi sonuclarim nasil ?
Merhaba benim eşim hemşire olduğu için ve kendimde hormon testi yaptırdığım için biliyorum lh yüksek fsh da biraz sınırda estradiol da biraz düşük bence iyi Bi doktorla görüş derim

Merhaba benim eşim hemşire olduğu için ve kendimde hormon testi yaptırdığım için biliyorum lh yüksek fsh da biraz sınırda estradiol da biraz düşük bence iyi Bi doktorla görüş derim
Neden kaynaklaniyor yada neyi etkiliyor peki bunlar aydinlatirmisiniz nolur. Cunku doktir bana sadece hap verdi adetimi duzenlesin diye baska bisi demedi. Cok tesekkur ederim simdiden

Neden kaynaklaniyor yada neyi etkiliyor peki bunlar aydinlatirmisiniz nolur. Cunku doktir bana sadece hap verdi adetimi duzenlesin diye baska bisi demedi. Cok tesekkur ederim simdiden
Hormon bozukluğundan kaynaklanıyor canım birde adet düzensizliği den doktor sana büyük ihtimalle doğum kontrol hapı vermiştir adet düzenlesin diye

Hormon bozukluğundan kaynaklanıyor canım birde adet düzensizliği den doktor sana büyük ihtimalle doğum kontrol hapı vermiştir adet düzenlesin diye
Bence başka bir doktora daha git derim bu arada evli misin

Bence başka bir doktora daha git derim bu arada evli misin canım

Yok duphaston verdi hamileligi engellemez dedi

Bı testi adetliyken verdiyseniz pek de anormal bi durum yok. E2 gayet normal. 6.96 çıkan fsh değerinize yüksek diyenler olmuş aldırmayın. Fsh değeri 10 un altındaysa rezerv iyidir. Biraz lh yüksek pko ya meyilli olabilirsiniz sadece. Onun dışında testleriniz gayet iyi

Bı testi adetliyken verdiyseniz pek de anormal bi durum yok. E2 gayet normal. 6.96 çıkan fsh değerinize yüksek diyenler olmuş aldırmayın. Fsh değeri 10 un altındaysa rezerv iyidir. Biraz lh yüksek pko ya meyilli olabilirsiniz sadece. Onun dışında testleriniz gayet iyi
Evet adetliyken vermistim

Back