hormon tahlillerimi yorumlarmisiniz kizlar

hmkh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
189
125
Serbest t3 5.65
Serbest t4 13.60
Tsh 2.96
Lh. 8.26
Fsh. 9
Prolaktin. 17.57
Estradiol. 44 cikti kizlar buzmana kadar hep fsh im 6.5 7.5 cikiyordu ama simdiki testim de boyle cikti birde bildigim kadariyla 5 in ustu normal yolla hamile kalabilmeyi engelliyormus.bu nedir bir dusuk bir yüksek. Anlamıyorum yardimci olurmusunuz bana

Cnm fsh yuksek cikms biraz ama inceleri dusuk cikiyirsa tekrarla bence bi testi tekrar birde 5 ustunun engelkedigini duymadm yani 7 ,8 falan normal die biliyodm

Cnm fsh yuksek cikms biraz ama inceleri dusuk cikiyirsa tekrarla bence bi testi tekrar birde 5 ustunun engelkedigini duymadm yani 7 ,8 falan normal die biliyodm

Onceleri ozel hastanede yaptirmistim bugunkunu de arastirma hastanesinde yaptirdim oda boyle cikti bende sorun yok diyordum ya valla 1 senedir git gel biktim artik ve ne olursa olsun bir sonuc alayim diye gidiyorum hicbir sonuc alamadim ne olur dediler nede olmaz en azindan devlet hastanelerinde ilgilenmiyorlar ama kesin sonuc cikiyor diye ugrasiyorum

He birde tup bebek tedavisi goren bir arkadasima doktor 5 ustu normal yolla hamile kalmada zorluga sebep olur demis bende onun bilgisiyle hareket ediyorum allah herkese sifa versin banada evlatlarimizi nasip etsin bize

benim kızımada fsh biraz daha yüksekti 17 yaşlardaydı..erken menopoz dedi..şok olmuştuk..daha sonra düştü..bence sanki hastanede fark ediyor..

T4 degerin cok yuksek geldi bana yanlismi yazdinki eger oyleyse t4 icin acil tedaviye basla cok iyi bi endokrin uzmani bul bir an once

T4 degerin cok yuksek geldi bana yanlismi yazdinki eger oyleyse t4 icin acil tedaviye basla cok iyi bi endokrin uzmani bul bir an once

Gercektenmi kac olmali ki ben araliklara baktigimda pek bi sey farketmedim ama deger dogru cikti hayda bide bumu cikti basima alti ustu bir cocuk istedim sonunda sukadarlik omrun kaldi demeseler bari.

benim kızımada fsh biraz daha yüksekti 17 yaşlardaydı..erken menopoz dedi..şok olmuştuk..daha sonra düştü..bence sanki hastanede fark ediyor..
Ablacim valla ben 1 yildir ozellere gittim hep aman sira beklemeyeyim falan diye ama baktim olmuyor dedim adam gibi bir arastirma hastanesine gideyim sakaryada da arastirma hastanesi iyi deyince herkes oraya gittim yani bende allak bullak oldum hangisi iyi onuda bilmiyorum.ama basa gelen cekilir napalim hersey allahtan.

Gercektenmi kac olmali ki ben araliklara baktigimda pek bi sey farketmedim ama deger dogru cikti hayda bide bumu cikti basima alti ustu bir cocuk istedim sonunda sukadarlik omrun kaldi demeseler bari.
ben tsh hastasuyım hamıle kalınca ogrendım hemen ılaca basladım tsh 10lardaydı ılacla dustu normale ama t4 1.3 gıbı bıseydı t4 1.5 gecmemelı tsh 4u gecmemelı dıye bılıyorum acılen endokrıncıye gıt

Benim anlamadigim tsh normal 2.96 ama t4 neden oyle ciktiki bugun randevum var doktora bakalim ne diyecek inşallah başka bir sikinti cikmaz basima cok uzgunum cok bi yavrumun olmasini cok istiyorum ama olmadigi her gun stresten icim icimi yiyor bunun onune nasil gececegimi kendimi nasil sakinlestirecegimi de bilmiyorum.cok uzuluyorum cok.

Ben 1.5 yil ugrastim ne kadardir deniyosun ben hala ilac kullaniyorum ama duzenli kontrol sart benim tsh yuksekti ve hamile kaldim doktora git neden yuksek ogren tedavine basla hersey yoluna girer elbet

Ben 1.5 yil ugrastim ne kadardir deniyosun ben hala ilac kullaniyorum ama duzenli kontrol sart benim tsh yuksekti ve hamile kaldim doktora git neden yuksek ogren tedavine basla hersey yoluna girer elbet

Bende 1 yildir ugrasiyorum ama artik tak dedi canima bugun yine gittim tahlilerle bunlar yetersiz herseyini yaptir sonra gel dedi ona gore ben sana biseyler soyleyeyim dedi rahim filmi ve progestreron testim var yapilacak hayirlisi hakkimizda senin var dimi bebegin

Var cok sukur insallah sende kavusursun bebegine ama ben bilmiyodum troid hastasi oldugumu hamile kalinca ogrendim belkidaha once ogrenseydim cok daha erken hamile kalabilirdim nasip isteyinedecok sukur

Var cok sukur insallah sende kavusursun bebegine ama ben bilmiyodum troid hastasi oldugumu hamile kalinca ogrendim belkidaha once ogrenseydim cok daha erken hamile kalabilirdim nasip isteyinedecok sukur
Allah bagislasin insallah banada isteyenede nasip etsin

ben 4 yillik evliyim 2 yil once bir dusuk yaptim evlendigimden.beri korunmuyorum benim sat tarihilerim 28 gunde bir olurdu son 6 aydur 21 gunde bir olmaya basladim ve adetlerim hep sancilidir ilk gunu agrim olurdu son 6 aydir adetim ilk gunu agrim olmuyor ve 2 3 4 gueri olmaya basladi adetin 3 gunu hormon testleri verdim aramizda yardimci olabilecek varmi bana
fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…