• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon tahlillerim :(

Sunny-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2022
895
503
33
Arkadaşlar iki aydır hamilelikti,üstüne görmeydi gibi konularla burda çırpındım gideyim bir hormonlara baktırayım dedim troidlerim çalışmıyormuş ve fsh 12 küsürlü çıktı proklatin 55 tabi doktorumun dediiği 100 e kadar sorun olmaz dedi aranızda bu şekilde olup hormonları normale kısa sürede sokan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim

Bu arada adet 3. Gün iken estradial diye bir testim 25 çıktı ama normal dedi

fsh biraz yüksek prolaktin bayağı yüksekmiş bunun için ilaç vermedi mi? Estradiolde düşük 35 üstü iyi deniliyor. Amh kaç
Amh yapmadılar ben kadın doğuma gittim ilaç da vermedi ki infertiliteye git benim yapacağım bir şey yok dedi ilk defa kontrole gittim aslında yaşım şuan 27 umarım bir sıkıntı yoktur

Bu arada proklatin yanlış yazmışım 55 olcaktı
Canim prolaktin yuksek bende 27 yaşındayım 7 aylık evliyim hic gebelik yasamadim prolaktinim 38 di doktorum dostinexe başlattı gebelik düşündüğüm için verdi yani baska doktora git bence doktor önemli bazilari önemsemiyor ama gebeliğe engel geçmiş olsun

Teşekkür ederim baksana fsh da yüksek hangi biriyle başa çıkacağım bilmiyorum doktor ilaç vermeyip kapsamlı bşr hastaneye gitmemi istedi sadece tahlil yaptı

Teşekkür ederim baksana fsh da yüksek hangi biriyle başa çıkacağım bilmiyorum doktor ilaç vermeyip kapsamlı bşr hastaneye gitmemi istedi sadece tahlil yaptı
Bencede bulunduğun sehirdeki kadın doğum uzmanlarını araştır kesinlikle önerilen ve iyi bir doktora git tez zamanda güzel haberler verirsin inşallah amin 🥰

Bence iyi bir doktora git bu değerler üzülme ama iyi değil nasıl iyi diyebiliyor doktor en azından ilaç kullanırsın

Bence iyi bir doktora git bu değerler üzülme ama iyi değil nasıl iyi diyebiliyor doktor en azından ilaç kullanırsın
Ben de sordum yani ilaç verin dedim benlik değil dedi kadın doğum uzmanına gittim dişçiye değil ki illa ki geniş kapsamlıya gitmem şart mı çok uzakta kalıyor Benşm eşim asker ve şuan görevde ben zaten her şeyle tekim :( normal bir devlet hastanesi ya da özel hastane bize yardımcı olamaz mı :( tam da iş başı yapacağım ilk izlenim de kötü her şey üst üste geldi

Bencede bulunduğun sehirdeki kadın doğum uzmanlarını araştır kesinlikle önerilen ve iyi bir doktora git tez zamanda güzel haberler verirsin inşallah amin 🥰
Stres de çok etkiliyormuş benim hayatım tümü stres her şey üstümde yük hep bir olumsuzluk yaşıyorum bugüne şükür ama umarım kısa sürede çözğm olur :(

Prolaktin yüksekse vücut kendini yeni doğum ve yapmış zanneder, doğum için uygun ortamı oluşturmaz zira prolaktin süt hormonu. O düşmeden gebe kalamazsın. Ayrıca kadın doğuma böyle bir şikayetle gittiğinde senden öncelikle amh tahlili de istemesi gerekirdi. Pek sallamamış senin doktor, kesinlikle farklı bir doktora daha muayene olmalısın. Geçmiş olsun.

Özel veya devlet fark etmez 😊 ama çok beklemeyin 😌
Pazartesi araya sıkıştırmaya çalışacağım ama anlamadığım devletteki doktor neden inferliteye yönlendirdi neden ilaç vermedi ki özeller de sırf para İçin vaktimi almaz dimi o kadar soru oldu ki kafamda

Prolaktin yüksekse vücut kendini yeni doğum ve yapmış zanneder, doğum için uygun ortamı oluşturmaz zira prolaktin süt hormonu. O düşmeden gebe kalamazsın. Ayrıca kadın doğuma böyle bir şikayetle gittiğinde senden öncelikle amh tahlili de istemesi gerekirdi. Pek sallamamış senin doktor, kesinlikle farklı bir doktora daha muayene olmalısın. Geçmiş olsun.
Acaba ben mi yaptım bunu testte silik çizgi çıkınca hep mi Ümit ettim doktoruma da çok kızdım amh ne onu bile burdan öğrendim Google sağolsun daha yardımcı oldu sanki sağlık ocağına gidip sadece test yaptırmış gibiyim

Pazartesi araya sıkıştırmaya çalışacağım ama anlamadığım devletteki doktor neden inferliteye yönlendirdi neden ilaç vermedi ki özeller de sırf para İçin vaktimi almaz dimi o kadar soru oldu ki kafamda
Ben de anlamadım, benim kadın doğum uzmanım özelde ve böyle yapmaz. Dahillliye doktorum devlette, memnunum kendisinden

Ben de anlamadım, benim kadın doğum uzmanım özelde ve böyle yapmaz. Dahillliye doktorum devlette, memnunum kendisinden
Adam testleri yaptı burası beni aşar dedi :( artık fırsat bulmaya çalışacağım özele de bir bakayım umarım ordan da eli boş çıkmam :)

Back