• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon tahlillerim yardımcı olur musunuz?

dddeeemmmeeettt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
35
13
3
39
Merhaba 4 aylık evliyim adet düsensizliğim var hamile kalamıyorum adetimin 3.günü hormon tahlili yaptırdım sonuclar:Estradiol =75 (27-122) FSH=5,72 LH=7,18 Proaktin=5,62 cıktı doktor sadece yumurta takibi yapar ymurtanın büyüyüp büyümuyormu ona bakarız dedi ayrıca ultrasonda kist görmedi ama lh nin fsh den büyük olunca endişelendim pcos olabilir mi acaba?

4aylık evlilik için acele etmeyin kafanızı boşuna bulandırmayın.
böyle araştırdıkça insan daha fazla stres oluyor ve buda gebeliği zorlaştırıyor.
biraz akışına bırakın.zaten tahliller normal.sadece lh biraz yüksek gibi ama her ay farklı çıkabilir.

benım bı ay oncekı degerlerım fsh 7 lh 8.7 doktorum bısey demedı ama ınt de okudugum kaarıyla lh fsh den buyuk olursa sıkıntıymıs.suan cocuk ıstyoruz bu deerler problemmı sızceee:(

benım bı ay oncekı degerlerım fsh 7 lh 8.7 doktorum bısey demedı ama ınt de okudugum kaarıyla lh fsh den buyuk olursa sıkıntıymıs.suan cocuk ıstyoruz bu deerler problemmı sızceee:KK43:

Arada cok fark yokki
Pko olmasi icin baya fark olmali.
Yas kac
Problem yok bence degerlerde.kafaniza takmayin.

Cok sagolun ya 23 yasındayım bır bucuk yıllık evlıyım ılk hebelıgım kalp durması sebebıyle sonlandırıldı.sımdı dusunuyoruz.ıcımı rahatlattın

Cok sagolun ya 23 yasındayım bır bucuk yıllık evlıyım ılk hebelıgım kalp durması sebebıyle sonlandırıldı.sımdı dusunuyoruz.ıcımı rahatlattın
akışına bırak canım ilki olduysa şimdi de olur.
allah sağlıklısını versin inşallah.
öyle hormonlar yada diğer konuları kurcalama insan daha çok stres yapıyor.

Back