Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evliyim,Evli misiniz merak ettim fsh oranınız yüksek bu yükselmeye devam ederse gebe kalma şansınız çok düşük
Normal doktor değilde uzman bir doktora gidin sizi yönlendirir benimde öyleydi birde değerlerim çıktı tüp bebek tedavisi bile kabul etmediler beni sonra tesadüfen hamile kaldımEvet evliyim,
Aslında referans aralığında sınırın altındayım ama yakınım. Kötü bişey demek ki yani öyle mi? Pek bilgim yok bu konularda.
Yani ben yeni düşünüyorum çocuğu bari hormon testi yaptırayım dedim herhangi bir kadın Doğuma gittim.Normal doktor değilde uzman bir doktora gidin sizi yönlendirir benimde öyleydi birde değerlerim çıktı tüp bebek tedavisi bile kabul etmediler beni sonra tesadüfen hamile kaldım
Ben de hiç bilgim olmadığı için yazdım. Sadece referans aralığı içinde olduğu için iyi diye düşünmüştüm fakat yüksek diyen var. Biraz moralim bozuldu açıkçası.Bana normal geldi değerler
Ben sadece yaşadıklarımı söyledim size moralinizi bozmak istemezdim sadece uyardım siZde yaşamayın diye banada hep doktorlar normal demişti siz doktora gidin dediğim gibi geçmiş olsunBen de hiç bilgim olmadığı için yazdım. Sadece referans aralığı içinde olduğu için iyi diye düşünmüştüm fakat yüksek diyen var. Biraz moralim bozuldu açıkçası.
Yok iyi yaptınız. Dediğim gibi benim en ufak bir bilgim yok. Çok teşekkür ediyorum cevap yazdığınız için. Mutlaka gideceğim doktora.Ben sadece yaşadıklarımı söyledim size moralinizi bozmak istemezdim sadece uyardım siZde yaşamayın diye banada hep doktorlar normal demişti siz doktora gidin dediğim gibi geçmiş olsun
Burayada mutlaka yazın olur mu bence en kısa zamanda bebek yapınYok iyi yaptınız. Dediğim gibi benim en ufak bir bilgim yok. Çok teşekkür ediyorum cevap yazdığınız için. Mutlaka gideceğim doktora.
Ben de hiç bilgim olmadığı için yazdım. Sadece referans aralığı içinde olduğu için iyi diye düşünmüştüm fakat yüksek diyen var. Biraz moralim bozuldu açıkçası.
Evet normal Benimde öyleydi sonra bu değerler yaş ilerleyince artıyor bende konu sahibine onu anlatmaya çalıştımDr unuza danışmanız en doğrusu zaten ama, öyle aman aman bir değer göremedim hepsi normal geldi