Selisha Guru Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2009 225 14 318 43 İstanbul 11 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif26 #21 Gizemli02 .!.: Bence normal degerlerin.prolaktin bakilmamis oda önemli Genişletmek için tıkla... Cok tesekkur ederim hizli cevap icin. Rahatladim biraz. Prolaktin istemedi, belki gidince ister.. arastirdigim kadariyle estradiol biraz dusuk gibi bende ( 16.8) , baskalarini okudum 60 veya 80 cikan var... bakalim... hayirlisi
Gizemli02 .!.: Bence normal degerlerin.prolaktin bakilmamis oda önemli Genişletmek için tıkla... Cok tesekkur ederim hizli cevap icin. Rahatladim biraz. Prolaktin istemedi, belki gidince ister.. arastirdigim kadariyle estradiol biraz dusuk gibi bende ( 16.8) , baskalarini okudum 60 veya 80 cikan var... bakalim... hayirlisi
P Payment00 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2017 2.499 3.871 63 11 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif26 #22 Selisha .!.: Cok tesekkur ederim hizli cevap icin. Rahatladim biraz. Prolaktin istemedi, belki gidince ister.. arastirdigim kadariyle estradiol biraz dusuk gibi bende ( 16.8) , baskalarini okudum 60 veya 80 cikan var... bakalim... hayirlisi Genişletmek için tıkla... Rica ederim estradiol benimde 35 cikmisti dr normal demisti.regl döneminde bildigim kadariyla 50 alti cikmasi lazim zaten.prolaktin cok önemli mesela ben o yüzden hamile kalamamistim uzun süre.kesin onada bakilmali.
Selisha .!.: Cok tesekkur ederim hizli cevap icin. Rahatladim biraz. Prolaktin istemedi, belki gidince ister.. arastirdigim kadariyle estradiol biraz dusuk gibi bende ( 16.8) , baskalarini okudum 60 veya 80 cikan var... bakalim... hayirlisi Genişletmek için tıkla... Rica ederim estradiol benimde 35 cikmisti dr normal demisti.regl döneminde bildigim kadariyla 50 alti cikmasi lazim zaten.prolaktin cok önemli mesela ben o yüzden hamile kalamamistim uzun süre.kesin onada bakilmali.