hormon tahlilim normal mi?

Elif26

@şkısın@ @şık
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
606
11
96
Arkadşlar bugünki tahlil sonuçlarım yarın doktora göstermeden sizler yorumlar mısınız ......?

HORMON
FSH 5
Foliküler faz :2.5 - 10.5
midsiklüx (penk) :3.4 - 33.4
Luteal faz :1.5 - 9.1
Hamilelik :< 0.3
Post menapoz :23 -116.3

LH 6.22
Foliküler faz :1.9 - 12.5
Midaklüs (peak) :8.7 -76.3
Luteal faz :0.5 - 16.9
Post menapoz :2.3 -116.3

ESTRADİOL 62.62

Foliküler faz (-12) :11 - 69
Foliküler faz (-4 ) :63 - 165
Midsiklüs (-1) :146 - 526
Luteal faz (+2) :33 - 150
Luteal faz (+6) :68 - 196
Luteal faz (+12) :36 - 133
Post menapoz :< 37

Herkese teşekkürler..................................................................

ben de aynı şekilde bir başlık açacaktım
buraya ekliyim bari
bunlar da benim sonuçlarım, doktor normal dedi ama fazla birşey de demedi. uzman biri varsa bi bakarsa çok sevinirim.
adetimin 2. günü yapıldı hormon testi bu arada.
FSH: 3.80
LH: 4
Prolaktin: 23
TSH: 2.30

Son düzenleme:
adetin ilk günü test de ilk duydum ben hep 3 gün yaptırdım.Bencede kaygılanacak bişey yok gibi ama doğrusunu doktor bilir.

canım sonucların gayet guzel..estrasıol 62 cıkmıs demek kı yumurtlama var.fsh ve lh degerıde cok ıyı..masallah..

bence süper.rezervlerin normal.lh ın ın normal gitmesi olgunlaşan yumurtanın çatlayacağını gösteriyor.östrojenin de 62 çıkması yumurtladığını.süper.

ilk günü değildi ya 2. günüydü, ilk günü muayeneye gitmiştim.
gerçi doktor 3. gün gerekli demedi. sıradan hormon kontrolü için 3.gün olmasına gerek mi yokmuş neymiş. fazla bişey anlatmadı zaten.

kızlar benim estrasıol 72.8 normal mi acaba yumurtlama var mı bilgisi olanlar lütfen

ya bende yazıyım bi cvp verir misiniz noooluuurrr:çok üzgünüm:iki doktor farklı şeyler söylüyor.ilk degerlerim şöyle çıktı ve erken menapoz riski var dedi LH 20.8 FSH 8.6 ESTRADİOL 20 PROLAKTİN 24.7 ....daha sonra başka doktora gittim oda aynı testleri yaptırdı ve sonuçlarda farklılık oldu LH19.01 FSH 10.6 ESTRADİOL 64.9(buna dikkatinizi çekerim ilkinden çok yüksek çıktı) ve prolaktin 23.04 noooolur beni biraz rahatlatın kızlar.iyi bu hormon testlerinden iyi anlayan biri varsa tecrübeli yazsın lütfen.menapoz olmaktan çok korkuyorummm!!!senağlama

canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın fsh 5,9 lh 6,5 benim benim hormonlarım iyi olmasına rağmen eski doktorum neden göbekten hergün iğne tedavisi vermiş olabilir bir fikrin var mı ya da fikri olan

canım fsh sınırı 9 bildiğim kadarıyla ozaman erken menepoz riskinden bahsediliyor. ama sen testleri adetin 2 yada 3. günü mü yaptırdın o da önemli.

ben testlerimi 3. gün yaptırdım,rporda ban verilen iğneler şöyle yazıyor bakın:

puregon,gonalf,pregnly

arkadaşlar ayrıca raporda tanı bölümünde:N97.O kadın infertilitesi,anovülasyon ile diyor nasıl yorumlasınız
tabi ben o sıralar psikolojim çok bozulduğu için tedaviyi terkettim artık yeniden başlıcaz hayılısıyla

bende yaptırdım hormon tahlilleri süthormonlarım yüksek cıktı ve şimdi ilaca başladım bir ay kullanıcamdigerleri normaldi

merhaba kızlar testesteron 148 ne ifade ediyo,hamile kalmaya engel mi bilen varsa yazsın lütfen

kızlar benimde hormon tetkikimi değerlendirirmisiniz.
fsh 8.94
lh3.29
prolaktin 21
tsh 2.59
doktor bugün normal dedi sabırla bekleyeceğiz dedi ama bana fsh yüksekmiş gibi geldi.sizin sonuçlarınız nasıldı????????????????????

ARKADAŞLAR BENİM DE SONUÇLARIM BUNLAR YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM.PCO LİYİM
serbest t3 :3,53
serbest t4: 1,04
tsh :1,748
fsh:4,39
lh:7,16
estradiol: 60,00
progesteron: 0,65
prolaktin:6,26

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. açmış oldugunuz bu konu ilgimi çekti bende bu dertten muzdaribim.. bu ay adetim 14 gün gecikti. normalde düzenli adet görürüm. ve 7-8 gün sürer. bu ay gecikti die ve 8 aydır bebek istediğimiz halde olmadıgı için doktora gittim. adetimin 3. günü test yaptı. FSH degeri 5.31 LH değeri 8.17 , netten baktım LH daha büyük olunca yumurtalıklarda kist olma olasılığı varmış. ama doktor bana bişi demedi. rahim filmi istedi. bu konuda bilgisi olan varsa lütfen cvp yazabilir mi, moralim çok bozuldu (

Merhaba Kizlar
Ben 14 aydir gebe kalamiyorum.yasim 38.
Doktor testler istedi:
Adet oncesi yapilan testler:
Anti müllerian hormon 2.2
Progesteron 11.9

Adetin 2. Gunu yapilan testler:
Estradiol 16.8
FSH 6.5
LH 4.3

Yardimci olabilirseniz cok sevinirim, doktora cumartesi gidecegim.cok merak ediyorum

Bence normal degerlerin.prolaktin bakilmamis oda önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…