Hormon tahlili

Mys35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
486
484
35
Merhaba tahlil sonucumu yazsam yorumlayabilen olurmu çünkü doktor Çarşamba gelecek daha önceki sonucumla karşılaştırınca fark var oyuzden sormak istedim.Birde FSH hormonum hep 10.3/10.5/10.4 çıkıyor bu değerlerde düşme olmuyor varmı dusurenilecegim ilaç vs bilgisi olan varmıdır bu hormon sonuçlarıyla aşılama veya tüp olabilirmi
LH 8.85
THS 1.68
PROLAKTİN 26
E2 55
FSH 10.4

Prolaktin ve FSH nasıl düşer acaba ilaçla takviye edici birşey olabilirmi bilginiz varmı birde amh değerim 1.66 onu yazmayı unuttum

Prolaktin ve FSH nasıl düşer acaba ilaçla takviye edici birşey olabilirmi bilginiz varmı birde amh değerim 1.66 onu yazmayı unuttum
Prolaktin ilaç verir doktor düşer hemen fsh için bitkisel kürler yapabilirsin benim hayıt tohumu ve testere dişli Aslan pençesi ile 21 den 9 a düştü şükür. Yaşın kaç evli misin ? Amh güzel ama biraz düşüş var ama korkma sakın önemli olan 1 in altında olmaması, doktorun daha iyi bilgi verecektir

Evliyim yaş 31 aynen çarşambayı bekleyemedim bı sormak istedim çok teşekkürler fsh yorumlarda okuduğum kadar değişen bir hormonmus ama bende hep 10 sınırında 🙄
ucunu aynı anda kullanarak mi düşündünüz acaba🙏
amh nin sinir degeri kaç oluyor kusura bakma çok soru sordum 🌸😊

Evliyim yaş 31 aynen çarşambayı bekleyemedim bı sormak istedim çok teşekkürler fsh yorumlarda okuduğum kadar değişen bir hormonmus ama bende hep 10 sınırında 🙄
ucunu aynı anda kullanarak mi düşündünüz acaba🙏
amh nin sinir degeri kaç oluyor kusura bakma çok soru sordum 🌸😊
Amh 1 altı olmasın der doktorlar. Hayıt otu bir ay kullandım testere dişli Aslan pençesi bir ay fsh yüksek değil ama ideali 10 un altında olmasıdır hamilelik vs için. Endişelenme yani sonuçların kötü değil

Prolaktin çok yüksek değil, sınırda. Ve prolaktin saçma bi hormon yanlış sütyen kullanımından stresten her şeyden yükselebiliyor. Hayıt suyu prolaktine de iyi geliyor bence ilaç alacak kadar yüksek değil

Prolaktin çok yüksek değil, sınırda. Ve prolaktin saçma bi hormon yanlış sütyen kullanımından stresten her şeyden yükselebiliyor. Hayıt suyu prolaktine de iyi geliyor bence ilaç alacak kadar yüksek değil
Bir defa ilaç kullandım haftada bir tane iki adet 6 ya kdr düştü 31 den şimdi yine çıkınca sanırım ilaçsız düşmez diye bir düşünce sarmadı değil beni prolaktin yüksekliği göğüs ağrısı yaparmı bilginiz varmı çünkü 6 çıktığı ay hiç ağrı olmamıştı göğsümde ama 31 ve 26 da ağrılar hissediyordum psikolojik mi bilemedim

Bir defa ilaç kullandım haftada bir tane iki adet 6 ya kdr düştü 31 den şimdi yine çıkınca sanırım ilaçsız düşmez diye bir düşünce sarmadı değil beni prolaktin yüksekliği göğüs ağrısı yaparmı bilginiz varmı çünkü 6 çıktığı ay hiç ağrı olmamıştı göğsümde ama 31 ve 26 da ağrılar hissediyordum psikolojik mi bilemedim
Benim hipofiz adenomu var genel olarak 30 üstünde oluyor prolaktin göğüs ağrısı ara ara yapıyor ama sürekli hiç olmadı ben de. Ama herkeste farklı belirtiler verebiliyor bence hayıt suyu için aç karna hormonların hepsini güzel dengeliyor

Benim hipofiz adenomu var genel olarak 30 üstünde oluyor prolaktin göğüs ağrısı ara ara yapıyor ama sürekli hiç olmadı ben de. Ama herkeste farklı belirtiler verebiliyor bence hayıt suyu için aç karna hormonların hepsini güzel dengeliyor
Himm anladım bende oluyor ağrı sızlama şeklinde sadece onu fark ettim alıp deneyeyim ozaman dusuruyorsa çok teşekkür ederim

Kizlar bugün sonuçları gösterdim aynen dediğiniz gibi hiç bı sorun yok sonuçlarım gayet normalmiş🙏🥰

Arkadaşlar benim de sonucumu yorumlayabilir misiniz yarin gideceğim merak ettim.

Eklentiler

• IMG_20210215_134858.jpg
    IMG_20210215_134858.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 27
Merhabalar bende hamile kalmak istiyorum hormon testimde 39.3 çıkmıstı doktor çok yuksek degil tık yüksek dedi 1 kutu hap verdi birdaha gelmene gerek yok dedi ben duşmusmu emin degilim. kan verirken de stres olmustum strese bagli yukselmis olabilirmi ?

X