Hormon tahlili yorumlar misnz

Umutlu1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
1.592
1.238
133
Screenshot_2019-06-24-15-10-01-1.png

Adetin 4 uncu günü yapıldı cuma gündüz leke şeklinde başlamıştı tam olarak gece normal seyir de başladı

Prolaktinin gercekten yüksek cikmis tshda iyi ama yinede bi tık düsük ötekiler iyi. yaşiniz kacti

Ya onun bi sınırı yok diye biliyrm ama prolaktin önemli bebek icin onu düsürücü dogal kürler kullanabilrsin internette wardir

Korkma canım sonuçların iyi çıkmış bir sorun yok TSH biraz sınırın üstünde 25 triot ilacı ile düşer prolaktin bişey yok normal düzeyde. Benim prolaktin daha yüksek ama bunlar gebeliğe engel değil önemli olan amh canım

FSH 10 VE Üzeri olunca dr sıkıntı olduğunu söylüyorlar..yumurtalar çok verimli olmuyor..benim ki de 9.31 1 ay önce dr yumurtan war yumurtluyorsun dedi ki düzenli adette görüyorum ama verimli olmadığını söylemişti.Cyclo-prognova adlı bir ilaç verdi 2 ay kullan bu hamile kalmanı kolaylaştıracak dedi. 1 aylık kullanım bitti bu ay tekrar başlayacam adetimin 5. gününü bekliyorum..hatta bu aralar clife macunu da araştırıyorum içerisindeki bitkiler hormonları düzenlkiyormuş.

FSH 10 VE Üzeri olunca dr sıkıntı olduğunu söylüyorlar..yumurtalar çok verimli olmuyor..benim ki de 9.31 1 ay önce dr yumurtan war yumurtluyorsun dedi ki düzenli adette görüyorum ama verimli olmadığını söylemişti.Cyclo-prognova adlı bir ilaç verdi 2 ay kullan bu hamile kalmanı kolaylaştıracak dedi. 1 aylık kullanım bitti bu ay tekrar başlayacam adetimin 5. gününü bekliyorum..hatta bu aralar clife macunu da araştırıyorum içerisindeki bitkiler hormonları düzenlkiyormuş.
Benim zaten amh da düşük canım bana da ilaç verdi ama maalesef maddi imkan yok öyle bekliyorum nasip kendimce bitkisel birşeyler yapıyorum nasip artık😢

Back