Gebeliğe Hazırlık Hormon tahlili sonuçlarıma bakar mısınız kızlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pembelishayat

💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2020
274
507
53
Arkadaşlar pek anlamıyorum yarın tekrar doktora gidicem ama bir de siz bakar mısınız nasıl çıkmış sonuçlarım?

Eklentiler

• 9EF56321-632B-43D1-8506-CC4DC90EEC16.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 118
  • A83ED5A2-1478-4742-9DA7-461856B2DA95.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 110
Tsh 2.5 hatta 2 altı olsa daha iyi olur. Bana fsh bi tık yüksek geldi amh bakılmadı mı?
Test yaptırdığım hastanede amh bakılmıyormuş onun için farklı bir hastaneye gideceğim Çok teşekkür ederim sanırım tiroid ilacı başlayacağım

Test yaptırdığım hastanede amh bakılmıyormuş onun için farklı bir hastaneye gideceğim Çok teşekkür ederim sanırım tiroid ilacı başlayacağım
Tiroid ilacı başlamayı gerektirecek kadar yüksek değil aslında. Gebelik oluştuktan sonra tekrar test verirsiniz o zamanki duruma göre ilaca başlamak daha mantıklı.

Tiroid ilacı başlamayı gerektirecek kadar yüksek değil aslında. Gebelik oluştuktan sonra tekrar test verirsiniz o zamanki duruma göre ilaca başlamak daha mantıklı.
Sahi mi regl döneminden kaynaklı yüksek çıkıyor diye biliyordum bende ama bakalım doktor ne diyecek. 7-8 aydır bebek istiyoruz ama henüz sonuç alamadık ben hep hormonlarımdan kaynaklı olduğunu düşündüğüm için test yaptırdım. İçimi biraz olsun ferahlattınız çok teşekkürler

Merhaba Tsh yüksekliği için soğuk sıkım çörek otu yağı her gün bir tatlı kaşığı deneyip bir ay sonra tekrar bastırmanızı tavsiye ederim. Bizde işe yaramıştı.

Merhaba Tsh yüksekliği için soğuk sıkım çörek otu yağı her gün bir tatlı kaşığı deneyip bir ay sonra tekrar bastırmanızı tavsiye ederim. Bizde işe yaramıştı.
Merhaba canım çok teşekkürler bugün doktoruma sordum sonuçları gösterdim ama her şeyin normal bir sıkıntı yok dedi Benimde kafam karıştı açıkçası ne yapacağımı bilemiyorum. Bir de özele mi gitsem diye düşünüyorum

Bugün doktorum herhangi bir sorun yok dedi gebeliğe engel bir durum yok dedi benimde kafam karıştı açıkçası bir de özele mi gitsem diyorum. Pek memnun kalmadım açıkçası
2.5 üstü gebelikte sorun canım hafif dozda olsa ilaç başlatabilir. Özel devlet vs ayrımı yapamam ama başka bi doktor fikri daha al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…