Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
SLM KIZLAR HORMON TAHLİLİ SÜREKLİ ADETİMİN 3. GÜNÜ YAPTIRDIM..ÖNÜMÜZDEKİ AY TEKRAR KONTROLÜM VAR YALNIZ 3. GÜNÜM PAZARA GELİYOR.BAŞKA BİR GÜN YAPILIYOR MU?BİLGİSİ OLAN VARMI?
SLM KIZLAR HORMON TAHLİLİ SÜREKLİ ADETİMİN 3. GÜNÜ YAPTIRDIM..ÖNÜMÜZDEKİ AY TEKRAR KONTROLÜM VAR YALNIZ 3. GÜNÜM PAZARA GELİYOR.BAŞKA BİR GÜN YAPILIYOR MU?BİLGİSİ OLAN VARMI?
Canım sağolasın. Adet olamıyordum 2 aydır. Pazartesi günü bir damla geldi, sonra da o kadar az ki miktar, olur mu olmaz mı bilemedim. Gittim doktor bakalım yine de dedi. Hala açım şansa bırakmamak için yemedim birşeyler.
Canım sağolasın. Adet olamıyordum 2 aydır. Pazartesi günü bir damla geldi, sonra da o kadar az ki miktar, olur mu olmaz mı bilemedim. Gittim doktor bakalım yine de dedi. Hala açım şansa bırakmamak için yemedim birşeyler.
Şimdi yedim ilk 2 gün gelmedi resmen 1 damla ama sayar mı bilemedim. Zaten olmuyorum. Bugün bi tık daha fazla. Sonuçlar doğru çıkarmı ki bu kadar Az kanamayla? 3. Günü diye gittim ama bilmiyorum