HORMON TAHLİLİ NE ZAMAN YAPILIR?

nejlaa 86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
1.441
1.028
133
38
SLM KIZLAR HORMON TAHLİLİ SÜREKLİ ADETİMİN 3. GÜNÜ YAPTIRDIM..ÖNÜMÜZDEKİ AY TEKRAR KONTROLÜM VAR YALNIZ 3. GÜNÜM PAZARA GELİYOR.BAŞKA BİR GÜN YAPILIYOR MU?BİLGİSİ OLAN VARMI?

Forum
SLM KIZLAR HORMON TAHLİLİ SÜREKLİ ADETİMİN 3. GÜNÜ YAPTIRDIM..ÖNÜMÜZDEKİ AY TEKRAR KONTROLÜM VAR YALNIZ 3. GÜNÜM PAZARA GELİYOR.BAŞKA BİR GÜN YAPILIYOR MU?BİLGİSİ OLAN VARMI?

Forum kuralları gereği mesajları büyük harflerle yazmıyoruz.Dikkat ederseniz sevinirim...

Canım sağolasın. Adet olamıyordum 2 aydır. Pazartesi günü bir damla geldi, sonra da o kadar az ki miktar, olur mu olmaz mı bilemedim. Gittim doktor bakalım yine de dedi. Hala açım şansa bırakmamak için yemedim birşeyler.

Yok yok canım hormonlar için adetin 2. veya 3. günü şartı war ama aç ve tok şartı yok..kız ölecen açlıktan git bir şeyler ye hemen..:dondurma:

Yok yok canım hormonlar için adetin 2. veya 3. günü şartı war ama aç ve tok şartı yok..kız ölecen açlıktan git bir şeyler ye hemen..:dondurma:

Şimdi yedim 🤗 ilk 2 gün gelmedi resmen 1 damla ama sayar mı bilemedim. Zaten olmuyorum. Bugün bi tık daha fazla. Sonuçlar doğru çıkarmı ki bu kadar Az kanamayla? 🤦🏻‍♀️ 3. Günü diye gittim ama bilmiyorum

Back