Hormon Tahlil Sonuçlarım

angelhope

Minnoşumm
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
1.115
5
116
44
İstanbul
Arkadaşlar adetin 3.günü yapılan hormon tetikleri sonucu :

Tetkik Adı Sonuç Ünite Normal Değer
TSH 1.88 uIU/mL 0.34 - 5.6
FSH 8.82 mIU/mL
LH 7.34 mIU/mL
Estradiol 36 pg/mL
Prolaktin 6.60 ng/mL 3,34 - 26,7

sizce iyimi kötümü anlamadım.

iyi cnmm

MERHABA ARKADAŞLAR

FSH : 3.4
LH: 5,7

Sizce budeğerler normal mi? Bu değerlerle hamile kalınabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.....

MERHABA ARKADAŞLAR

FSH : 3.4
LH: 5,7

Sizce budeğerler normal mi? Bu değerlerle hamile kalınabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.....

sanırım pcos sun canım benim fsh 5.85 lh :8.46 pcos teşhisi konuldu soğan kürü ve hayıt bu hormonları dengeliyormuş kullan istersen k.i.b.

melse_ak cevap verdiğin için çok teşekkür ederim..Sen bu kürleri denedin mi? Ya da pcos olamna rağmen hamile kalabil din mi?

arkadaslar bende geçen ay doktora gittim.hormon testi yaptırmak istedim doktor yapmadı ''senin adetlerin düzenli ozaman hormonların normaldir.ben senin hormonlarına bakarak senin cocuğun olur yada olmaz diyemem dedi''sadece ultrasonla baktı bide endometrioma varmı die kanda bişeye baktı ama ne olduğunu bilmiyorum.8 aydır bebegim olmuyor.adetleri düzenli olupta hormonlarından dolayı hamile kalamayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…