Gebeliğe Hazırlık Hormon Tahlil Sonuçlarim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nejlaa 86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
1.441
1.028
133
38
Merhaba kızlar 1.5 yıllık evliyim evliliğimin 7.ayinda hamile kaldim yalniz 2 aylikken kalp atişi durduğundan kürtaj oldum. 6 ay korunduk 3 aydır tekrar çalışmalara başladık Adetlerim düzenlidir. cuma günü adetimin 2.gününde yaptırdığım tahlil sonuçlarim şöyle
T3: 3.11
TSH: 3.55
FSH: 9.65
LH: 2.42
ESTRADİOL: 20.64
T4: 1.09
PROLAKTİN: 12.49
Anlayan varsa değerlendirebilir mi?

Tsh tiroit : gebelikte 2.5 ve altı olmalı

Fsh yumurta rezervi en 10 üzerine çıkınca gebelik zorlaşıyor seninkisi sınırda yumurta rezervini vitaminlerle veya takviye gıdalarla arttırman gerek yani bu sayının düşmesi gerek kuzum.

Lh yumurtlama demek bu değer testi yaptırdığın güne göre değişkenlik gösterebilir seninki normal gibi görünüyor.

Estradiol (estrojen ) kadınlık hormonu : buda düşük görünüyor kuzum 30 altı olmalı

Prolaktin : süt hormonu kuzum oda normal gibi görünüyor

Doktora görünmek gerek kuzum kısa bi tedaviyle düzelecek değerler inşallah

Çok teşekkür ederim canım dr Yumurta rezervilerinde biraz düşüş var dedi ama ilaç veya tedavi vermedi.Hamile kalamazsin da demedi.3 ay sonra gel tekrarliyalim tahlili dedi.yaşım 32 yaşa bağlı gelişiyor değerler dedi.adetlerim düzenli ovülasyon testiyle y umurtlamami takip ediyorum ve çatlıyor.ondada sıkıntım yok.FSH IÇin ne tür vitamin kullanabilirim

Sonuçların çok güzel maşallah.. fsh de stres vs ile değişkenlik gösteren bir hormon.. inşallah en kısa zamanda gelir bebiş ❤

Bende hamile kalamazsın demiyorum ama güçlendirmek daha etkili olur Kuzum aynı sorun abimin eşinde vardı doktor omega 3 içeren bi vitamin verdi ama doğal yollarla gıda desteğiyle yükseltebilirsin. Fındık ceviz badem balık süt ve süt ürünleri soğan kürü incir kürü vs vs onları araştır bu 3 ayda kendine çok iyi bak ovulasyon testini yapmaya devam et ve altın günleri değerlendir sadece yumurtlama gördüğün günü değil peşinden gelen üç günüde üst üste değerlendir

Sonuçların çok güzel maşallah.. fsh de stres vs ile değişkenlik gösteren bir hormon.. inşallah en kısa zamanda gelir bebiş ❤

Evet doğrudur canim bu aralar eşimin çocuk isteği fazlalaşti ve ondan dolayı strese giriyorum...InşALLAH canim rabbim hayirlisiyla nasip etsin hepimize

☺☺☺Bu ay doping uygulayacağım kendime
Testere dışlı Aslan pençesi diye bir bitkide buldum hormon dengeleyeceği ve FSH değerini düşüyormuş bugün itibariyle içmeye başladım bakalım.Hayirlisi olsun InşALLAH canim ❤❤❤

İnşallah kuzum tez zamanda hayırlı haberlerini alalım inşallah

Benimde geçen sene e2 21 di düşük yani.... Acaba su an ne halde hormonlarım tekrar test versem iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…