Gebeliğe Hazırlık Hormon Tahlil sonuçları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yellowrose75

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
309
90
643
İstanbul
Arkadaşlar bugün muayene oldum. Sonuçları doktora 21 şubattan sonra gösterebileceğim maalesef. Çünkü eşimin randevusu o zaman. 3 senelik evliyiz. Daha önce tüp bebek dediler. 1-2 sene önce. Aşılama deneyelim dedik, doktorla problem yaşadım; olmadı. Sonra da birşey yapmadık. Doğal yolla olsun istiyoruz ama oluru var mıdır?Onu da bilmiyorum. Doktor yumurtalar var dedi ultrason muayenesinde. Folikül görülüyor dedi ama sayı vermedi. Muayene gününe kadar yapmam gerekeni birşey var mıdır acaba? Bitkilere yönelsem fayda görür müyüm acaba?Yaş 39 buarada.

Önceki sonuçlar:
Aralık 2018
Adetin 3. Günü
TSH 2.34 - AMH 0.896 - Estradiol 46.69 Prolaktin 21.39 FSH 11.55 T4 1.16

Bugünküler
Adetin 1. Günü
TSH 3.11 - LH 6.81 - FSH 10.81 - Estradiol 55.02 - Prolaktin 22.53 - AMH 0.63

merhaba ; amh düşük. yumurta rezervinin azaldığı anlamına geliyor yaşınıza göre çok da düşük değil bence.
aralık 2018 e göre düşmüş.
en kısa sürede infertilite ile ilgli iyi bir doktora başvurmalısınız. çünkü yaş faktörü de var.
bitki olarak testere dişli aslan pençesini öneriyorlar. umudunuzu kaybetmeyin. sadece doktor kontrolünde olmakta fayda var.

Amh düşük cıkmıs hoş bu değerle doğal yoldan gebe kalan da var ama ben olsam tüp dener kalan yumurtalarımı da boşa harcamazdım. (Cünkü sebepsiz inf dediler bekle dediler 2 yılgecince tüp yaptım)

Teşekkür ederim. Başvurdum interfiliteye. Ama eşim için 21 şubata verdiler randevuyu. Doktor da bütün raporlarla gel dedi. Gidemiyorum o yüzden. Merak ettim ben de tabi. Aslan pençesini aldım başlayacağım yarın. Hayırlısı olur inşallah. Önerdiğiniz vitaminler var mı eşim ve benim için?

Amh öyle günden güne farklılık gösteriyor mu ?

O a
Arada 1 sene,1 ay fark var. Adet gününü belirtmemdeki neden, belki ilk günü ve 3. günü ayrı ayrı deneyimleyen vardır dedim.
arayi demiyorum yani ben hani adetliyekn mi yapılıyor bende yaptırdım da 1.73 çıktı acaba adetli mi yaptıracaktım onu demeye çalışıyorum

geçmiş olsun umutsuzluğa kapılcak kadar değil değerleriniz ..ben de size zeytinyağında bekletilmiş incir tavsiye ediyorum hatta eşinizde yesin.. ben çok faydasını gördüğüme inanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…