Hormon sonucundan anlayan arkadaslar var mı?

Berosumm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
8
2
16
34
Selamun aleyküm arkadaşlar bir sorum olacakti
Benim degerlrm nasil dr gidemedim saglik ocagndn aldm bugun onlarda pek anlamadıkları soylediler
Adetlerim aylik duzenli hormon bozuklugu varmis muane oldgmda da bi sıkıntı gormedlr suana kadar
Yaşım 30 bi oğlum var ikinci dusunyrm rabbim nasip ederse inslh
Lh 5.66
Estradiol 25.24
Prolaktin 24.o2
Progesteron 0.295
Fsh 8.19
Tsh 1.86
Serbest t3 3.21
Serbest ts4 1.34

Prolaktin biraz daha düsük olsa daha iyi sanırım. Amh bakılmamış. Ona da bence en kısa sürede baktırın.

Prolaktin biraz daha düsük olsa daha iyi sanırım. Amh bakılmamış. Ona da bence en kısa sürede baktırın.
Mervoss yaa ben doktora o kadar dedim ki bana amh testi yapın diye adetin duzenli ve hormonlarda sıkıntı yok o yüzden gerek yok dedi yapmadı

Mervoss yaa ben doktora o kadar dedim ki bana amh testi yapın diye adetin duzenli ve hormonlarda sıkıntı yok o yüzden gerek yok dedi yapmadı
Benim ilk doktorum da yapmadı. 1 yılım çöp oldu. Hep vajinal muayenede iyi iyi dedi her şeye. Benim fsh filan da yüksek çıkmamıştı. Diğer tüm hormonlar da normaldi. Sonra tüp bebeğe başlayınca araştırmadaki asistanlar bile usgyi koyar koymaz bu hasta düşük over rezervli miydi amh kaçtı dediler hep.

Şuan başka doktara gidiyorum geçen ay rahim filmi istedi tekrardan rahim kalınlığı ve polip olabilir dedi başka sıkıntılar çıkınca ertelemek zorunda kaldım bu ayda ayni şekilde o zaman Kasım'da tekrar kadın doğuma gidecem o zaman mutlaka yaptırayım oda kandan bakiliyordu dimi

Evet canım baktır dursun kenarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…