- 31 Ekim 2018
- 55
- 41
- 3
- 27
- Konu Sahibi yarbenimoldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerler harika, hepsi ideal aralıkta. Şu şöyle olsa iyi olur diyebileceğim hiç bişey yok.Eki Görüntüle 2201980 Merhaba arkadaşlar hormon tahlillerinden anlayanlar varsa yorum yapabilirmisiniz
Eki Görüntüle 2201980 Merhaba arkadaşlar hormon tahlillerinden anlayanlar varsa yorum yapabilirmisiniz
test sonuçlarının adetin kaçıncı günü yapıldığı önemli.3.günü mü bu kan tahlili?Ki zlar benimde hormon testimi yorumlar mısınız?
3.gün yapıldı canım 1 ay öncesi klomen catlatma iğnesi vuruldu âdetlerim düzenli 31 günde bir oluyorumtest sonuçlarının adetin kaçıncı günü yapıldığı önemli.3.günü mü bu kan tahlili?
Eğer öyle ise e2 biraz yüksek. ama çok anlamlı olmayabilir. 3.günü zaten progesteron düşük olur. sizin adetleriniz ne durumda? düzensiz mi?
3.gün yapıldı canım 1 ay öncesi klomen catlatma iğnesi vuruldu âdetlerim düzenli 31 günde bir oluyorum
O zaman niye bebim yokMerhaba. Hormon tahliliniz adetinizin 2. Ya da 3. Günü yapıldıysa sonuçlar gayet güzel. Hatta benimkiyle neredeyse aynı sayılır :)
Doktorlar hicbirseyim olmadığını söylüyorlar canım bu yaptığım test inferlitide bunu doktora gösteremedim yumurtlama garanti olsun iyi gelişsin diye komen ve catlatma ignesi iğnesi vuruldum ama yine olmadımultifoliküler yada pco musunuz?
Eşin hiç test yaptırdı mi canimLh 5.11 tsh 1.18 e2 70.82 fsh 4.69 prl 5,98 regllerim düzenlidir 29-30 günde bir olurum 3. Gün testi rahim içi temiz 2 kaybım var anlayan yorumlayabilir mi
Spermiogram normal hareket düşüktü biraz bide morfoloji sonra Sperm DNA hasarı çıktı onda ilaç kullandı düzeldi ama hala gebelik yokEşin hiç test yaptırdı mi canim
Kısmet canım bende bekliyorum 2 yıl olacak evleneliSpermiogram normal hareket düşüktü biraz bide morfoloji sonra Sperm DNA hasarı çıktı onda ilaç kullandı düzeldi ama hala gebelik yok
O zaman niye bebim yokkist hormon tahlilinde belli olurmu acaba
Yanlış anlamayın lütfen valla şaka amaçlı yazdım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahneden olmadıgını sadece ALLAH biliyor
Merhaba adetlerim ekime kadar düzenliydi sonra gebelik için soğan suyu içtim 2 aydır 10 15 gün arayla kahverengi çamur gibi akıntım oluyo doktor pco var dedimerhaba adetleriniz düzenli mi? LH , FSH tan biraz yüksek.
benimde lh fsh tan bir tık yüksek adetlerim düzensiz.Merhaba adetlerim ekime kadar düzenliydi sonra gebelik için soğan suyu içtim 2 aydır 10 15 gün arayla kahverengi çamur gibi akıntım oluyo doktor pco var dedi
Benim düzenli acaba pco olup düzenli oluyomu yoksa pco değilmiyimbenimde lh fsh tan bir tık yüksek adetlerim düzensiz.