- 17 Ağustos 2020
- 673
- 424
- 23
- 28
- Konu Sahibi SeseSesilia
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fsh lh tan yüksek pko var gibi en iyisini doktor bilir yinede
Fsh lh tan yüksek olur zaten genelde pkoyla alaksı yok. Bence gayet iyi sonuclarFsh lh tan yüksek pko var gibi en iyisini doktor bilir yinede
Yüksekliğin en çok bir buçuk kat olması lazım doktorun dediği burda fazla bu değer.Fsh lh tan yüksek olur zaten genelde pkoyla alaksı yok. Bence gayet iyi sonuclar
Yüksekse evet canım yumurtaları baskılamada bi sıkıntı var demekbenim de lh 11 fsh 7 bende de mi pco var oluyor kızlar??
Önemli olan aralarındaki oranmış lhın fsh a oranı bir buçuk kat olabilirmiş en çok Sadece fsh ın lh tan düşük olması değil aradaki oranın ne olduğu önemli birde ultrason görüntüsünde belli oluyor pko en net.benim de lh 11 fsh 7 bende de mi pco var oluyor kızlar??
Doktorum bir sıkıntı yok demişti canım. Zaten 11 ve 7 benim bildiğim normal değer aralıklarında netten baktım 2.5 kat olunca aradaki fark sıkıntı oluyormuşYüksekse evet canım yumurtaları baskılamada bi sıkıntı var demek
Doktorum bana bi şey demedi canım fsh 7 lh 11 di. Ultrasonda da baktıÖnemli olan aralarındaki oranmış lhın fsh a oranı bir buçuk kat olabilirmiş en çok Sadece fsh ın lh tan düşük olması değil aradaki oranın ne olduğu önemli birde ultrason görüntüsünde belli oluyor pko en net.
1.5 kat fazlası var demek, bende senelerce gittim hatta benim fsh 5 lh 6 mesela gel gelelim iyi bilen bi prof yumurtalıklarda anladı bu durumu. Kimisinde yumurtalıklarda, kimisinde hormonda, kimisinde tüylenme, sivilcelenme, adet gecikmesi gibi belirtilerle gösteriyor kendini. Bunlardan ikisi varsa pcosunDoktorum bir sıkıntı yok demişti canım. Zaten 11 ve 7 benim bildiğim normal değer aralıklarında netten baktım 2.5 kat olunca aradaki fark sıkıntı oluyormuş
Evet senin ki değil o yüzden düzelttm lh/fsh diye canımKizlar lh fsh dan yüksekse pco oluyormus benimki yuksek degilki
Anladım canım benim ben de sivilce var valla bi tek kurtulamıyorum onlardan1.5 kat fazlası var demek, bende senelerce gittim hatta benim fsh 5 lh 6 mesela gel gelelim iyi bilen bi prof yumurtalıklarda anladı bu durumu. Kimisinde yumurtalıklarda, kimisinde hormonda, kimisinde tüylenme, sivilcelenme, adet gecikmesi gibi belirtilerle gösteriyor kendini. Bunlardan ikisi varsa pcosun
Valla ben hamileyim çok güzel oldu cildim pürüzsüz ama tüyler coştu bu sefer de bilmem nolcak halimiz.Anladım canım benim ben de sivilce var valla bi tek kurtulamıyorum onlardan![]()