Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda yazan değerler çok güzel ama estradiol de bakılsaymış keşke. O da çok önemli.Arkadaşlar merhaba.hormon sonuçlarımı yorumlarmısınız.yarın doktorada göstericem
Doktorum bunları istedi.bende anlamadığım içim.bilsem bakdırırdımBurda yazan değerler çok güzel ama estradiol de bakılsaymış keşke. O da çok önemli.
Değerlerimin iyi olduğuma çok sevindim.çok teşekkur ederimBurda yazan değerler çok güzel ama estradiol de bakılsaymış keşke. O da çok önemli.
İşte her şeyim iyi ama hamile kalamıyorumBence de diğerlerin cok iyi canim arkadaşın da dediği gibi e2 hormonuda olsa tam olurmus ama bence o da normaldir bu kadar iyi degerlerin icinde![]()
Canim benim ayni sey bendede var, 2 yil oldu bizin de şaka maka vardir her şeyde bir hayr. Olacak insallah bizim de evladimiz olacak ben inanıyorumİşte her şeyim iyi ama hamile kalamıyorum
İnşAllah canım.Allah isteyen her kese nasib etsimCanim benim ayni sey bendede var, 2 yil oldu bizin de şaka maka vardir her şeyde bir hayr. Olacak insallah bizim de evladimiz olacak ben inanıyorum