Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnizca TSH'ta var referans değer digerlerinde yokÇıkan değerlerin yanında genelde olması gereken değerler oluyor, sonuç sayfasında var mıydı?
Ya, o kötü olmuşYalnizca TSH'ta var referans değer digerlerinde yok![]()
Cok tesekkur ederim umarim oyledir.Ya, o kötü olmuşUmarım iyidir bilen arkadaşlar gelir şimdi
![]()
Cok tesekkur ederim biraz baktim ama estradiol cok dusuk, menopozdaki birinin degeri gibi cikiyor googleda. Digerleri normal sanirim. Cok net bir bilgiye ulasamadim.Ama malesef benimkilerinde referans sayısı yok o yuzden doktora gösterdim hemen. normal dedi sen googleden bak kaç olmalı diye
Cok tesekkurler evet pcos var ama her ay duzensiz de olsa regl oluyorum. Estradiol nasil peki cok dusuk degil mi? Eski tahlilimde 37 cikmisti adetin 3. gunu. Bu 2.gunu diye mi dusuk cikti acaba?Lh değeriniz fsh den yüksek çıkmış polikistik overde genelde öyle oluyor. Ultrasonla muayanede önemli bu tanıda. Yaşınıza göre fsh değerinizde çok iyi ben polikistik over olabileceğini düşündüm. Kendimde bir pcoslu olduğum için çok fazla araştırmıştım.
Prolaktin ve estradiol normal değerlerde değil gibi geldi banaBugun reglin 2. gunu tahliller bugun yapildi, yasim 33. Doktora gosteremedim henuz. Anlayanlar bakabilir mi lutfen?
FSH 5.84
PROGESTERON 0.05
TSH 1.97
LH 7.75
PROLAKTİN 18.09
ESTRADİOL 9.78
Prolaktin normal cikiyor googleda aratınca aslinda ama estradiol beni endiselendirdi.Prolaktin ve estradiol normal değerlerde değil gibi geldi bana
e2 düşük malesef 2-3. gün genelde 40-70 aralığı istiyorlar.Prolaktin normal cikiyor googleda aratınca aslinda ama estradiol beni endiselendirdi.![]()
Bugun kan vermeden once ultrasona da girdim doktor herhangi bir sey demedi, tesekkur ederim.Estaradiol dusuk diğerleri normal geldi ama estaradiol da değişiyormuş tekrar ölçtürün ya da doktora sorun ultırıosn muayenesi hormonlardan daha iyi bilgi verir bir an önce yaptırın
Tesekkurler peki bu E2 dusuklugu erken menapozla ya da baska bir sey ile iliskilendirilebilir mi acaba? Pko ultrason görüntusunde de varLh fsh dan yüksek olmamalı sanırım, hafif pko olabilir. Prolaktin bi tık yüksek. E2 çok düşük. Tsh iyi.
Onu bilemiyorum canım ama öyle olsaydı diğer hormonlarında da bariz sıkıntılar olurdu diye fkir yürütüyorum.Bugun kan vermeden once ultrasona da girdim doktor herhangi bir sey demedi, tesekkur ederim.
Tesekkurler peki bu E2 dusuklugu erken menapozla ya da baska bir sey ile iliskilendirilebilir mi acaba? Pko ultrason görüntusunde de var![]()
Anti mullerien hormonOnu bilemiyorum canım ama öyle olsaydı diğer hormonlarında da bariz sıkıntılar olurdu diye fkir yürütüyorum.
Bu hormon pko yu doğrular polikistik over var.Anti mullerien hormon
AMH 9.84 cikmis yeni aciklandi bu da. Bu değer nasil sizce?
Evet biliyorumBu hormon pko yu doğrular polikistik over var.