Gebeliğe Hazırlık Hormon sonuclarim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kardelen3334

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
211
61
36
Arkadaslar gebeliğe hazırlık için bugün hormon testi yaptırdım.sonuclarimi paylaşıyorum yorumlarmisiniz doktorum ayin 16 sinda gel dediği için o zaman çerçevesinde neler yapmalıyım. Hamile kalmak için yapmam gerekenler varsa paylasirmisiniz benimle.

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-31-17-49-23.png
    77,1 KB · Görüntüleme: 229
Çocuk güzel hepsi

Hepsi cok güzel bence de yumurtlama günlerini takip et hamile kalirsin inşallah

Kızlar bir şey soracağım burada adet zamanı fsh 3.5 ile 12.5 arası demiş benim test de en fazla 10 yazıyordu ve benim 11 li bir şeyler çıktığında doktor yüksek demişti sonra street yaptim 13 e falan çıktı boşuna mi street yaptım

Valla canım suan birsey diyemiucem doktora 16 sindan sonra gidicem inşallah degerlerimi o zman yorumlayacak fakat fsh değerleri bu 2 değerin ortasında olmasi iyiydi sanırsam you töbe den izlemistim. Senin ki 11 olunca belki yüksek gibi çıkması normal aslında. Bence bir daha olcum yaptir

Anladım canım hastaneler bu fsh aralığını neden farklı yazmış anlamadım ama adet olursam ki inşallah olmam :)devlet e gidip kan vericem

Her laboratuvarın sınır değerleri farklıdır. Bu gayet normal. Çalışan kişiler çalışılan makine falan değişiyor ve kalibrasyon yapılıyor buna göre. Kalibrasyon sonrası bir cut off değer belirleniyor. O değerlere göre bu sınır değerler oluşturuluyor. Öte yandan 1 puan yüksek çıktı diye birşey yapılmaması gerekir. 1-2 aybtakip edilir tedavisiz yükselme yada düşüş var mı diye. Ona göre hareket edilir. Doktorunuz en iyisini bilir

Anladım canım çok teşekkür ben özel e gittim fsh 11 çıkınca doğum kontrol hapı verdi ama 2 ay kullan gel dedi bitirip gittim aksine yükseldi 13.5 çıktı doktor mu yanlış tedavi uyguladı bilmiyorum o değerden sonra da hiç gidip olcmedim korkudan bu ay cesaret edip gitmeyi düşünüyorum ilçedeki devlet e umarım düşük çıkar

hemen aktardan hayıt otu iç gunde bir bardak sıcak suya bir tutam at demlensin iç

hemen düşer inşallah merak etme , o dr degiştir bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…