Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım çok teşekkürler, doktorumun zaten pco şüphesi vardıFsh biraz yüksek
Buna bağlı olarak e2 de yükselmiş durumda
Gebelik oluşabilmesi için de tsh 'ın 2.5 ve altinda olmasi gerek
Lh 'ın fsh 'tan yüksek olması da pco belirtisi olabilir
Tsh yüksek canım yani tiroid t3 ve t4 bakmış mı dahiliyeye gitmen lazım benim 2,33 Tsh ilaca başlattı gebelik için. Lh da fsh dan yüksek pco belirtisi belirtisi oluyor lh/fsh 2,5 tan büyükse pco dan şüpheleniyorlarArkadaşlar sonuçlardan anlayanlar yorumlayabilir mi?
Eki Görüntüle 2679985
Anladım canım çok teşekkürler kafamda şekillendiTsh yüksek canım yani tiroid t3 ve t4 bakmış mı dahiliyeye gitmen lazım benim 2,33 Tsh ilaca başlattı gebelik için. Lh da fsh dan yüksek pco belirtisi belirtisi oluyor lh/fsh 2,5 tan büyükse pco dan şüpheleniyorlar
Sonuçların iyi canım sıkıntı yokMerhaba hormon sonuçlarını degerlendirirmisiniz bilen var ise TSH lh prolaktin
Hormonların genelde normal gibi ama amh degerin 0,90 gibi okudum bıraz dusuk gıbı hamılelık ıcın elini cabuk tutmalısın anlamına gelıyor sanırım buda, kac yasındasın peki cocugun var mıMerhaba hormon sonuçlarını degerlendirirmisiniz bilen var ise TSH lh prolaktin
Yanı arada cok fazla ay farkı olmamasına ragmen sonucun degısık cıkması bence farklı hastanelerde yapıldıysa makinelerın hassasıyet degerı ıle alakalı olabılır. Yanı evet yumurta dondrma ıslemı gerceklesebılır ama ıstersenız dırek tup bebegede baslayabılırsınız zaten orada da embrıyo dondurma yapıyolar bıldıgım kadarıyla ama yınede sız bılırsınız kendınızı nasıl rahat hıssedeceksınız ona yonelin, eşşinizın degerlerındede sorun varsa tup daha mantıklı gıbı duruyor su asamada beklememenız adına umarım gonlunuze gore olur herseyOriana benm moralim bayag bozuldu..şöylee myıs ayında baktırdığımda AMH DEĞERİM,1.21 CIKTI bu ay doktorum cocuk ısteğimiz bekledikce arttı yaşta ılerlıyor dıye eşimin tahlil sonuçlarına bakarak değerlendirip aşılama tedavısı bır kere deneyelim dedi..yaşım 34 1 ay sonra 35 ten gün alıcam..sızde yumurta dondurma işlemi yaptırayım mı ne olur ne olmaz ne düşünüyorsunuz?