Hormon sonuçlarım ve pko

hepberaber

Abiye kız kardeş
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
10.574
19
158
benim değerim Normal değerler
Lh: 6.24 / 1.9 -12.6
Fsh :5.3 / 2.5-10.2
Prolaktın: 10.06 / 2.8-29.2
Tsh: 1.6 / 0.35 - 5.50
Estradiol: 165.72 / 18.9- 246.7

kasım ayında yaptırdığım hormon tahlilim
3 hafat önce de rahim filmi çektirdim
yumjurtam oluşmuyor
çok da kötü değil sonuçlarım aslında
ki bundan 9 ay önce yaptırdığım testim daha kötüydü

Son düzenleme:

geçmiş olsun senin yine iyi benim prolaktin çok yüksek. bende de pko var iki yıla yakındır bebek istiyoruz ama olmadı o kadar doktora gittim hiç biri anlamadı pkoyu.yeni teşhis koyuldu .maalesef bu yüzden bu kadar zaman boşa bekledik.tedavi süreci nasıl olacak bilmiyorum.banada yumurta oluşmamış ve rahmin çok ince dedi.rabbim hepimizi en kısa zaman da bebeklerimize kavuştursun inş

cnm bende pcoluyum çok doktora gittim hiçbiri anlamamıştı en sonunda öğrendim ama şansıma evli değildim o zaman..şuan bizde bebekistiyoruz olmuyo..pconun tedavisi malesef yok dr kg verin geçer diyo ama olmuyo..kendiliğinden de zor ise ben sana aşılama yada tüp bebek öneririm..ilaçlarla rahimin inceliğinin düzelme durumu var diye biliyorum yanlış duymuşta olabilirim ama bence vakit kaybetme..allah dualarımızı kabul edicek inşallah

değerlerin iyi cnm merak etme doktorun sana yumurtlaman için tedavi vermedimi

aşılama deneyeceğiz bu ay inşallah rahim inceliği için ilaç kullanıyorum ama nasıl sonuç verecek bilmiyorum .fsh normal prolaktini düşürdük ama lh 13.5doktorun biri hemen tüp bebek dedi.ben daha önce hiç tedavi görmedim ilaç falan kullanmadım.başka bir doktora gittim o hemen tüp bebeek olmaz ilaçla düzeltilebilir önce onu denemek lazım dedi ne yapacağı mı bilmiyorum bol duaya ihtiyacım var

cnm mrb aynı sorunu yaşıyoruz benimde hormon tahlillerim çok güzel çıkıyor ama amh tahlil sonucum düşük çıktı.
sen sanırım amh tahlili yaptırmamışsın birde onu yaptır.anladığım kadarıyla yumurta azlığı fsh ye falan bakmıyor amh tahlillerine bakıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…