- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bence amh iyi ama daha biraz yüksek sanki ama düşürebilirsin fshı kürler var bak bir istersenKızlar nerdesinizfsh ım yüksek mi sanki
Bilen birileri bişeyler yazsa![]()
Yüksek dimiCanım bence amh iyi ama daha biraz yüksek sanki ama düşürebilirsin fshı kürler var bak bir istersen
Korkma canım bence o kadar önemli bişey değildir inşAllah hayırlısı olurYüksek dimi
10 nun altı olması gerekiyo gibi biliyorum bende
Doktora gösterimde
Eğer ilaç falan bişey vermesse olmadı kürlerle denim
Evet bikaç kişi daha aynısını dedi strese sıkıntıya psikolojiye bağlı değişir fsh dediler, fsh yüksek çıkınca amh düşük çıkar diye genelde düşünülüyomus ama benim iyi çıktı o dediğiniz gibi yani baktığım kadarıyla internetten falan gösteremedim de henüz doktoraBence amh niz çok iyi. Fsh tek başına anlam ifade etmiyormuş zaten ve her ay değişen bir değermiş. Benimde 9 çıktı bu ay tekrar bakacak doktor Fsh a, amh değerim düşük çıkar diye korkum var ama sizin Fsh yüksekliğine rağmen amh çok iyi maşallah. Kaç yaşındasınız?
Evet stresli sayılırım bikaç aydırEvet stresli bir ay geçirdiyseniz belki ondan etkilenmiştir hormonlarınız. Ki zaten sanırım e2 falan gayet normal. Prolaktin de öyle. Tsh da iyi benimde 3 çıkmıştı ama gebelik için 2.5 ve altı olması lazımmış o nedenle en düşük doz tiroit ilacı alıyorum ben şuan 2.46 gibi değerim baktırdım.
Bir sene bir ay oldu evleneliİnşallah diğerleri de iyi çıkar. Stres yapmamak mümkün olmuyor ama aza indirsek iyi olur. Ne kadardır çocuk istiyorsunuz?
Sen erken davranmıssın yine, 3 aydan sonra kontrole gitmek içinBende 1 senelik evliyim. Korunmayı bıraktık 3 ay oldu adetim düzensizleşti doktora tahlile gittim. Bu ayki adetimi bekliyorum tahlilleri yeniletmek için. Yani keşke adet olmasam da poizitifi görsem ama adetimin sinyalleri başladı bileİnşallah en yakın zamanda nasip olur bize de bebiş
![]()
Evet bu da normal çok şükürBuda çıkan son testim
Buda sınırlar içerisinde galiba dimi
Galiba testlerimde bi fsh ta biraz sıkıntı var gibi
Ya ama benim lekelenme ve düzensizlik oldu ben zaten aşırı takıntılı bir insanım ve annemin de 2.5 yoldan sonra çocuğu olmuş genetik bir problem mi var diye hep içim içimi yiyordu o nedenle aceleci davrandım gerçi doktor bana da testi tekrarlıcaz 1 yıl deneyin olmazsa bize tekrar geleceksin dedi. Bakalım test sonuçlarında çok ekstrem bir durum olmazsa bizi de 1 sene bekletir ama dediğin gibi eşimin de değerlerine baktıralım istiyorum bendeSen erken davranmıssın yine, 3 aydan sonra kontrole gitmek için
Bize bi sene bekleyin vs dediler
6. Ayda ben gittim bişey yoktu
Eşimle gitmek için bi seneyi dolduralım dedik
Ama pişman oldum, beklediğim için
Senin değerlerinde bişey çıkmassa esinde gitsin bence
En azından kafanız rahat olsun bari
Sonra zaten bi sıkıntı yok diye stres vs de olmassınız nasip olur hayırlısıyla bebişte
Ben daha 6. Ayda eşim içinde istemiştim test bizede bekleyin diip durdularYa ama benim lekelenme ve düzensizlik oldu ben zaten aşırı takıntılı bir insanım ve annemin de 2.5 yoldan sonra çocuğu olmuş genetik bir problem mi var diye hep içim içimi yiyordu o nedenle aceleci davrandım gerçi doktor bana da testi tekrarlıcaz 1 yıl deneyin olmazsa bize tekrar geleceksin dedi. Bakalım test sonuçlarında çok ekstrem bir durum olmazsa bizi de 1 sene bekletir ama dediğin gibi eşimin de değerlerine baktıralım istiyorum bende
Evet benim zaten arada şaşardı böyle erken gelirdi falan ama evlendikten sonra çok düzelmişti 29. Gün olurdum bi bıraktım 3 aydır ya çok geç geliyor ya da bu ay mesela erken olucam gibi sinyallerim var. Yani dediğin gibi psikolojiyle bu kadar bağlantılı bir sistem olduğu için aslında psikolojimizi sağlam tutmalıyız ama zor çok zorBen daha 6. Ayda eşim içinde istemiştim test bizede bekleyin diip durdular
Çok şükür bişey çıkmadıda ama en azından insanın kafası rahat oluyo
Ama kafana takma, herkes söylüyodur zaten banada çok söyleyen oluyo, ne mümkün tabide gerçekten stres yaptıkça daha saçma seyler oluyo
Benim en yakın arkadasımda senelerdir reglisi şaşmaz hep günü gününe olurdu
Bebek düşünmeye basladı altı aydır korunmuyo her ay nerdeyse reglisi sıkıntı ya erken ya geç oluyo=)
Acayip bi sistem bizimkisi psikolojiyle çok bağlantılı =)
Sizinle ayni seyleri yaşıyorum resmen, hic gebelik olmadi bende deBir sene bir ay oldu evleneli
Hiç korunmadık yaş itibariyle
Evlendiğimden beri istiyorum ama nee kimyasal ne baska bişey hiç bi şekilde olusmadı gebelik
Sizin durum ne acaba