Hormon sonuçlarım anlayan varsa bakar mı?

miss polat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2008
169
1
test sonuçlarım iyi çıkarsa aşılama yapılacak internetten araştırdım ama bulamadım sonuçlarım prolaktin: 15.28 progesteron:11.79 sonuçlar normal mi acaba !CADIARZUfisfisfis:bbo:

prolaktin hormonun normal seviyede cnm benimki 16 idi normal dedi doktor..ama digerini bilemiycem

canım adetinin kaçıncı günü yapıldı bu testler? Prolaktin normal görünüyor. Progesteronda yumurta kalitesini gösterir ve 10 üzeri iyidir. Ancak progesterona adetin 21. günü bakılır. İnşallah herşey gönlünce olur. Allah yardımcımız olsun.

teşekür ederim canım benim adetimin 21, günü yaptırdım. inşallah iyidirde bebişime kavuşurum.kaydirigubbakcemile5

canım 10senelik hastaneye geliş gidiş tecrübeme dayanarak:) değerlerinin normal olduğunu söyleyebilirim.. en kısa zamanda sağlıklı bebişine kavuşman ve kavuşmamız dileğimle..

amin inşallah bebişlerimize kavuşuruz. buradan her foruma ilan edicem içime çok sıkıntı yapmışım yawww.:1hug:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:teselli:

test sonuçlarım iyi çıkarsa aşılama yapılacak internetten araştırdım ama bulamadım sonuçlarım prolaktin: 15.28 progesteron:11.79 sonuçlar normal mi acaba !CADIARZUfisfisfis:bbo:
Prlolaktinin normal değeri:4-24 arasında sizinki normal progesteronda benim bildiğim 20 maximum değer sizinkiler normal bence

kızlar böyle başlık tam bana göre allah razı olsun acan ve cevplayanlardan.bende eylülden berdıır düşünyrdum adetım gecıkınce cuma dra gittim pazarda adet oldum birde dun gittim adetımın 2,gunu hormon testı yaptrdım ama gec cıktı doktor cıkmsıtı .dr da hiç sevemdım bu arada bir daha asla gitrmıcem net cevap alamadım sabahda aradım ne nedır bilmıyoruımkı dedılerkı normal.yazsam bana yardım edermısnız nolur ne ne içindir birde normalmı acaba.birde adetmın 21cı gunu gidicem yumurta testıymıs onuda 21subatta yaptrcam gitmişken herseyı yaptırayım.zaten tedavıye ıhtıyacın yok dedı 8ay daha denemem gerekmıs. yazıyorum degerlenımı
FT3 1,46
FT4 0,88
TSH 1,549
ESTRADİOL 38
FSH 6,46
LH 4,36
PROLAKTİN 29,6

X