- 6 Ağustos 2024
- 43
- 11
- 27
-
- Konu Sahibi psikolojikdanismannnn
Değerlerin iyi canım sadece tsh biraz yüksek gibiArkadaşlar bugün hormon testi verdim bu şekilde çıktı doktor çıktığı için okutamadım. Sıkıntılı bir durum var mı? Diğer döngümden sonra rahim filmi çekmek istedi yaşınız genç 3 ayda olmazsa tüplerle ilgili bir sıkıntı yada sperm sorunu ararız dedi biraz moralim bozuldu
Benim E2 20 idi düşük bir değer miDeğerlerin iyi canım sadece tsh biraz yüksek gibi
Evet geçen sefer 2.36 çıkmıştı daha 2 hafta önce aile hekiminde hiç anlamadım neden o kadar yükseldiğiniDeğerlerin iyi canım sadece tsh biraz yüksek gibi
Vallaha canım geç kalma derim hah hemen çektir bak benim gebelik kayıplarım vardı doktorlara teklif ederdim film çeksem mi gerek yok tüplerin açık ki hamile kalıyorsun falan filan dene olur sağlıklısı dediler aradan yıl geçti kendim çektirdim başka yerde ve t rahimli çıktım rahimde şekil bozukluğu yani bu hem gebe kalmaya engeldir hemde düşük sebebidir yaniEvet geçen sefer 2.36 çıkmıştı daha 2 hafta önce aile hekiminde hiç anlamadım neden o kadar yükseldiğiniinşallah tüpler de açıktır korkuyorum hsgden, çok teşekkür ederim cevap için
Yaa, nasıl bir yol izlendi gebeliğiniz oldu mu tekrar peki?Vallaha canım geç kalma derim hah hemen çektir bak benim gebelik kayıplarım vardı doktorlara teklif ederdim film çeksem mi gerek yok tüplerin açık ki hamile kalıyorsun falan filan dene olur sağlıklısı dediler aradan yıl geçti kendim çektirdim başka yerde ve t rahimli çıktım rahimde şekil bozukluğu yani bu hem gebe kalmaya engeldir hemde düşük sebebidir yani
Hayır olmadı canım histeroskopi oldum doktor dene olur bebeğim dedi 3 4 aydır deniyoruz ama aralıkta tüp bebek yapacam olmazsa bu arada 5 düşüğüm varYaa, nasıl bir yol izlendi gebeliğiniz oldu mu tekrar peki?
Allah hayırlı zamanda kucağını doldursun inşallah gönlünce olur, aralıkta ben de filmi çektireyim bakalım inşallah sıkıntılı bir şey çıkmazHayır olmadı canım histeroskopi oldum doktor dene olur bebeğim dedi 3 4 aydır deniyoruz ama aralıkta tüp bebek yapacam olmazsa bu arada 5 düşüğüm var
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla versin inşallah bişey çıkmaz ama erken önlem almak gerek doktorlara güven olmuyor tabi bazılarına mesela benim filmimi çeken doktor gayet normal herşey iyi dedi ben kendim açıp görüntüye bakayım dedim bariz t rahim bu dedim yani mesleğim doktor değil ama anladım sonra birkaç farklı doktora gösterdim onlarda bu t rahim ameliyat lazım dediler ve olmuştum yani her doktorunda dediği doğrudur dememek lazımAllah hayırlı zamanda kucağını doldursun inşallah gönlünce olur, aralıkta ben de filmi çektireyim bakalım inşallah sıkıntılı bir şey çıkmaz
Doğru farklı görüşler de almak gerekiyor aslında sağlık buAmin canım inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla versin inşallah bişey çıkmaz ama erken önlem almak gerek doktorlara güven olmuyor tabi bazılarına mesela benim filmimi çeken doktor gayet normal herşey iyi dedi ben kendim açıp görüntüye bakayım dedim bariz t rahim bu dedim yani mesleğim doktor değil ama anladım sonra birkaç farklı doktora gösterdim onlarda bu t rahim ameliyat lazım dediler ve olmuştum yani her doktorunda dediği doğrudur dememek lazım
Doktorunuz ne demişti? Ben hiç bilmiyorum hormonların normal değerlerini ilk kez baktırdımBenim E2 20 idi düşük bir değer mi
Biraz daha yüksek olsa iyi olur ama bir problem teşkil etmez demişti.Neredeyse 2 yıl olacak eşimde varikosel çıktı bu ay ameliyat olacak.Acaba hemen hamile kalınır mı operasyon dan sonra çok merak ediyorum keşke böyle durum olmasaydı çok üzdü beniDoktorunuz ne demişti? Ben hiç bilmiyorum hormonların normal değerlerini ilk kez baktırdım
Stres daha da çok etkiliyor doktor bana strese yüksek beklentiye girmemen lazım dedi çok zor ama sakin kalmak lazım sanırım.20 altı değer istenmiyormuş estradiol için o yüzden sınırda olduğu için sorun yok demiştir bence içinizi ferah tutunBiraz daha yüksek olsa iyi olur ama bir problem teşkil etmez demişti.Neredeyse 2 yıl olacak eşimde varikosel çıktı bu ay ameliyat olacak.Acaba hemen hamile kalınır mı operasyon dan sonra çok merak ediyorum keşke böyle durum olmasaydı çok üzdü beni