hormon sonuçları yardım edin lütfen

mehtap33

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
1
0
286
İçel Mersin
ben bundan ıkı ay önce bı hormon tahlılı yaptırdım ve tahlıl sonuclarım su sekılde cıktı
prolaktin 440,8
serbest t3 4,48
serbest t4 13,91
total testesteron 0,35
TSH 1,22
sekılınde cıkmıstı vucudumun bazı bolgelerınde tuylenme başladıgı ıcın gttım ve adetlerım son ıkı 3 aydır asırı sancılı oldugu sıkayetıyle gıtmıstım doktor bana dgm kontrol hapı onerdı ve kullan 2 ay gel dedı ıkı ayın sonunda tekrar gıttım ve bu sefer sonuclar bole cıktı
prolaktin 350
serbest t3 5,34
serbest t4 15,46
total testesteron 0,29
TSH 1,5
ayrıca bunlara da bakmak ıstedı ve
E2 41,47
fotal FSH 5,45
lüteinleştiren hormon 3,26
çıktı ve apandısten amelıyat oldugumda sag yumurtalıgımda polekester ower sendromu oldugu söylendı. sızce ne yapmalıyım suanda nısanlıyım ılerde cocugumun olmasına engel olur mu sızce bu sonuclar ne demek oluyor.hersey normal mı lutfen yardım edıp bılgılendırırsenız mınnettar kalırım tesk ederım ....

canım çok geçmiş olsun. çoook iyi doktorlara git ve inan bu doktorlar özel olup para almadan kesin tanı koyup yardımcı olmuyorlar bende yaşadım hormon bozukluğu yani testesteron fazla çıktı tüylenmem var sorun yaşamaya devam ediyorum çünkü biçok diğer sorunlarım var mesela polip var bende rahmimde perde var düşüğe neden oluyor yada gebe kalınsada düşüğe sebep oluyor şimdi onlarla ilgiliyim histereskopi oldum sonuca varamadım şimdi laparaskopi olacağım. çok dikkat et ve geçikmeden dr git ve dr nu iyi seç

merhaba; bende hormon testi yaptırdım cuma günü sonucumu aldım ama doktor hiçbişey söylemedi. kafama taktmda taktım deli olucam gerçekten.bilen varsa lütfen yorumlayabilirmi:
FSH:5.69
LH:4.69
PRo:8.8
Estradiol:41
TSH:2.057
hepsi normal değerlerde görünüyor ama yinede emin olamıyorum. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…