- 16 Ocak 2022
- 1.238
- 484
- 29
- Konu Sahibi DilekHanim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugün test verdim benimde diger hormonlar normal ama tsh degerim 0.32 çıktı düşük çıktıHanımlar bugün klomene başladım hormon sonuçlarım nasıl sizce klomen kullananlar değerleriniz böyle miydi TSH 1.98
Ya bir şey dedi mi doktorBende bugün test verdim benimde diger hormonlar normal ama tsh degerim 0.32 çıktı düşük çıktı
Hafta sonu soktor olmadıgı için pazartesi göstericem sonuçlarıYa bir şey dedi mi doktor
Klomene mi baslatacaktiHafta sonu soktor olmadıgı için pazartesi göstericem sonuçları
Gebelik hamilelik kadın doğum kısmında Aralık ayı gebelik planlayanlar başlığı var. Oraya yazın bir de. Belki daha çok gören olur benzer durumu olanlar falan.Hanımlar bugün klomene başladım hormon sonuçlarım nasıl sizce klomen kullananlar değerleriniz böyle miydi TSH 1.98
Teşekkür ederimGebelik hamilelik kadın doğum kısmında Aralık ayı gebelik planlayanlar başlığı var. Oraya yazın bir de. Belki daha çok gören olur benzer durumu olanlar falan.
Ben basladim canimKlomene başlayanları bekliyorum sonuçları beraber bekleyelim
Ya bir şey dedi mi doktor
Yok başlatmadı sonuçlarımın iyi olduğunu söyledi ve q.folin kullan dediKlomene mi baslatacakti
Anladım bende kullanmıştım onu bir ay ama galiba düzenli kullanmak gerekiyorYok başlatmadı sonuçlarımın iyi olduğunu söyledi ve q.folin kullan dedi
İlk defa mi deniceksiniz klomeniBen basladim canim